Loading...

Badjassen nieuwe collectie

We zijn druk bezig om het assortiment aan badjassen uit te breiden. Altijd op zoek naar nieuwe kinder badjassen, dames badjassen en heren badjassen! Lees verder

Badjassen

Zoals eerder gezegd zijn we altijd druk bezig met het uit breiden van ons assortiment. Houd de site dus goed in de gaten want er komen echt nog hele leuke dingen aan! Naast nieuwe modellen voor heren en kinderen krijgen we ook nog meer dames badjassen.

Ons assortiment omvat o.a.: Nonnasol badjassen, Badrock badjassen, Rits Royal badjassen,  Van Dijck badjassen, Cozz badjassen en Aegean Apparel badjassen.

Badjas

En sinds november 2009 is het ook mogelijk om een badjas met naam te bestellen.

Op velen verzoek zijn we ook op zoek gegaan naar badjassen in grote maten. Met trots hebben we deze ook kunnen toevoegen aan ons assortiment.

Ook de komende jaren hopen wij jullie te kunnen blijven verrassen met nieuwe badjassen. Zodat wij onze naam "het badjas paradijs" eer aan doen......

De nieuwste badjassen vind je online in onze badjas winkel. Vandaag besteld is morgen aan huis.

Een badjas moet heerlijk zitten dat is een feit. Maar het liefst er ook nog eens leuk uitzien. Toch? Nou dat is nu mogelijk. Dames badjassen, heren badjassen, baby badjassen en kinder badjassen. U vindt het allemaal hier! En stuk voor stuk van goede kwaliteit en een lust voor het oog. Dit zijn de mooiste badjassen van dit moment! Of u nu op zoek bent naar een korte badjas, of een lange badjas, of een roze badjas, of een leuke badjas, of een stippen badjas, of een paarse badjas, of een heren badjas, of een kinder badjas, of een mooie badjas; dan bent u hier aan het juiste adres. U bent namelijk belandt in het badjas paradijs! Aan een saaie badjas kunnen we u helaas niet helpen, daarvoor kunt u overal terecht. Maar voor een badjas net even wat anders; is "this the place to be". Het assortiment aan badjassen is wisselend.

Vandaag dus niks gezien, kijk dan gerust volgende maand nog een keer. En heb je specifieke wensen, schroom het dan niet om contact met ons op te nemen. "The sky is the limit" op online badjassen gebied, bij Badjasparadijs. Zelf custom made badjassen zijn bij minimale afname van 20 stuks geen probleem. Ontwerp dus je eigen badjas! Leuk voor promotioneel gebruik, als kerstcadeau (kerstpakket), of voor een feestje! Echt het is allemaal mogelijk, hier bij Badjas paradijs!

Ook vindt u bij ons, o.a.: - gerpersonaliseerde badjassen vanaf 1 stuk - Nonnasol badjassen - Aegean Apparel badjassen - McGregor badjassen - Van Dijck badjassen - Badjassen met rits - Babybadjassen - Kimono badjassen - Badjas met naam - Grote maten badjas

Neem ook eens een kijkje bij onze collega bedrijven:

- Badjas.nl: straal in de ochtend met een badjas uit onze online badjassen collectie

- Badjassen.nl: een mooie badjas voor iedereen!

Webshop by JBOMedia
Fotografie: Zwart met suiker.nl