Loading...

Badjas met naam

Badjassen voorzien van monogram of naam. Een echt persoonlijke badjas van heerlijke kwaliteit.  Lees verder

Badjas met naam

Aangegeven prijzen zijn inclusief een borduring aan de voorzijde van de badjas. Badjassen verkrijgbaar in; marineblauw, antraciet, wit, en zwart! Uiteraard is een rugborduring op de badjas ook mogelijk!

Baby badjas met naam

Badjas met naam - volwassenen

Badjas met logo

Voor een badjas met logo/beeldmerk gaarne contact opnemen info@badjasparadijs.nl voor een prijsopgaaf op maat.

Nieuw-Nieuw-Nieuw-Nieuw-Nieuw-Nieuw-Nieuw-Nieuw-Nieuw-Nieuw-Nieuw-Nieuw

Jouw naam op een kinderbadjas, geborduurd met een leuke stof.

Uniek in Nederland. Straal in deze laatste badjassen trend!

badjas met naam

 

Badjas met print

Exclusief online verkrijgbaar bij badjasparadijs.nl; zijn onze geprinte badjassen. Wij printen tekst op o.a. de mouw of rug. We hebben hiervan een hoop voorbeelden. De prijs zoals aangegeven is incl. 1 print. De print is altijd in het off-white. De print blijft gegarandeerd jarenlang zitten.

Badjas met rugprint / badjas met naamBadjas met naam / badjas met mouwprint

Een badjas met naam volgens de laatste trend shop je bij badjasparadijs.nl

Alles is mogelijk. Heeft u een idee? Mail ons en wij denken graag met u mee.

Team Badjasparadijs

Een badjas moet heerlijk zitten dat is een feit. Maar het liefst er ook nog eens leuk uitzien. Toch? Nou dat is nu mogelijk. Dames badjassen, heren badjassen, baby badjassen en kinder badjassen. U vindt het allemaal hier! En stuk voor stuk van goede kwaliteit en een lust voor het oog. Dit zijn de mooiste badjassen van dit moment! Of u nu op zoek bent naar een korte badjas, of een lange badjas, of een roze badjas, of een leuke badjas, of een stippen badjas, of een paarse badjas, of een heren badjas, of een kinder badjas, of een mooie badjas; dan bent u hier aan het juiste adres. U bent namelijk belandt in het badjas paradijs! Aan een saaie badjas kunnen we u helaas niet helpen, daarvoor kunt u overal terecht. Maar voor een badjas net even wat anders; is "this the place to be". Het assortiment aan badjassen is wisselend.

Vandaag dus niks gezien, kijk dan gerust volgende maand nog een keer. En heb je specifieke wensen, schroom het dan niet om contact met ons op te nemen. "The sky is the limit" op online badjassen gebied, bij Badjasparadijs. Zelf custom made badjassen zijn bij minimale afname van 20 stuks geen probleem. Ontwerp dus je eigen badjas! Leuk voor promotioneel gebruik, als kerstcadeau (kerstpakket), of voor een feestje! Echt het is allemaal mogelijk, hier bij Badjas paradijs!

Ook vindt u bij ons, o.a.: - gerpersonaliseerde badjassen vanaf 1 stuk - Nonnasol badjassen - Aegean Apparel badjassen - McGregor badjassen - Van Dijck badjassen - Badjassen met rits - Babybadjassen - Kimono badjassen - Badjas met naam - Grote maten badjas

Neem ook eens een kijkje bij onze collega bedrijven:

- Badjas.nl: straal in de ochtend met een badjas uit onze online badjassen collectie

- Badjassen.nl: een mooie badjas voor iedereen!

Webshop by JBOMedia
Fotografie: Zwart met suiker.nl