Loading...

Badjas Aegean Apparel

Nieuw; de kinder badjassen van Aegean Apparel. Deze badjassen zijn niet in de winkel verkrijgbaar, alleen online bij badjas paradijs. Bestel snel.  Lees verder

Badjassen Aegean Apparel

Super trots zijn wij op ons grote assortiment aan Aegean Apparel badjassen. Deze mooie badjassen zijn te leuk en zijn een mode musthave voor elke meid en vrouw. 

Maar let op:

Nieuw bij badjasparadijs zijn de kinderbadjassen van dit fantastische merk. Deze kinderbadjassen zijn niet in de winkel verkrijgbaar maar, op het moment, alleen online bij badjasparadijs.

Badjassenwinkel online

Alle badjassen zijn gemaakt van 100% turks katoen. De zoektocht naar een mooie badjas tegen een goede prijs, stopt dus hier.

De badjassen van het merk Aegean Apparel zijn veel gezien op televisie. Niet alleen in Nederland maar ook in Amerikaanse Films. Menig Hollywood ster loopt in een mooie badjas van Aegean Apparel.

Een badjas moet heerlijk zitten dat is een feit. Maar het liefst er ook nog eens leuk uitzien. Toch? Nou dat is nu mogelijk. Dames badjassen, heren badjassen, baby badjassen en kinder badjassen. U vindt het allemaal hier! En stuk voor stuk van goede kwaliteit en een lust voor het oog. Dit zijn de mooiste badjassen van dit moment! Of u nu op zoek bent naar een korte badjas, of een lange badjas, of een roze badjas, of een leuke badjas, of een stippen badjas, of een paarse badjas, of een heren badjas, of een kinder badjas, of een mooie badjas; dan bent u hier aan het juiste adres. U bent namelijk belandt in het badjas paradijs! Aan een saaie badjas kunnen we u helaas niet helpen, daarvoor kunt u overal terecht. Maar voor een badjas net even wat anders; is "this the place to be". Het assortiment aan badjassen is wisselend.

Vandaag dus niks gezien, kijk dan gerust volgende maand nog een keer. En heb je specifieke wensen, schroom het dan niet om contact met ons op te nemen. "The sky is the limit" op online badjassen gebied, bij Badjasparadijs. Zelf custom made badjassen zijn bij minimale afname van 20 stuks geen probleem. Ontwerp dus je eigen badjas! Leuk voor promotioneel gebruik, als kerstcadeau (kerstpakket), of voor een feestje! Echt het is allemaal mogelijk, hier bij Badjas paradijs!

Ook vindt u bij ons, o.a.: - gerpersonaliseerde badjassen vanaf 1 stuk - Nonnasol badjassen - Aegean Apparel badjassen - McGregor badjassen - Van Dijck badjassen - Badjassen met rits - Babybadjassen - Kimono badjassen - Badjas met naam - Grote maten badjas

Neem ook eens een kijkje bij onze collega bedrijven:

- Badjas.nl: straal in de ochtend met een badjas uit onze online badjassen collectie

- Badjassen.nl: een mooie badjas voor iedereen!

Webshop by JBOMedia
Fotografie: Zwart met suiker.nl