Loading...

Badjassen Aegean Apparel

Nieuw in Nederland: de kinderbadjassen van dit fantastische merk. Vanaf nu zijn dus ook de leuke kinderbadjassen van Aegean Apparel online te bestellen. We hebben maar liefst 10 verschillende kinderbadjassen van dit merk op voorraad. De badjassen komen in de maten S t/m XL. Klik hieronder op een link om snel één van deze badjas toppers te bewonderen.

Kinderbadjas

Ze zijn weer binnen.....

Naast onze huidige collectie Aegean Apparel badjassen ook weer nieuwe prints verkrijgbaar. Het zal moeilijk kiezen worden want ze zijn echt allemaal even leuk.

Tijdelijk spetterende korting op alle Aegean Apparel badjassen.

Roze badjas

Namens het hele badjassen team van badjas paradijs wensen we jullie allemaal heel veel succes met kiezen!

Snel alle Aegean Apparel badjassen bekijken klik hier: Overzicht badjassen Aegean Apparel.

blauwe badjas

Top 3 best verkochte Aegean Apparel badjassen:

NR1.                 Badjas badeendjes

NR2.                 Lange badjas

NR3.                 Dames badjas met hartjes

De badjassen van Aegean Apparel zijn veel gespot op de TV. Naast de actrice in Legally blond zijn de badjassen o.a. gespot in:

- de musical van K3

- GTST

- Vodka Lime

- Las Vergas

- Sex in the City

Wil jij dus ook zo stralen in een hippe badjas?

Grijp nu je kans en profiteer van onze scherp geprijsde Aegean Apparel badjassen. De badjassen zijn gemaakt van 100% Turks katoen.

K3 badjas

Een badjas moet heerlijk zitten dat is een feit. Maar het liefst er ook nog eens leuk uitzien. Toch? Nou dat is nu mogelijk. Dames badjassen, heren badjassen, baby badjassen en kinder badjassen. U vindt het allemaal hier! En stuk voor stuk van goede kwaliteit en een lust voor het oog. Dit zijn de mooiste badjassen van dit moment! Of u nu op zoek bent naar een korte badjas, of een lange badjas, of een roze badjas, of een leuke badjas, of een stippen badjas, of een paarse badjas, of een heren badjas, of een kinder badjas, of een mooie badjas; dan bent u hier aan het juiste adres. U bent namelijk belandt in het badjas paradijs! Aan een saaie badjas kunnen we u helaas niet helpen, daarvoor kunt u overal terecht. Maar voor een badjas net even wat anders; is "this the place to be". Het assortiment aan badjassen is wisselend.

Vandaag dus niks gezien, kijk dan gerust volgende maand nog een keer. En heb je specifieke wensen, schroom het dan niet om contact met ons op te nemen. "The sky is the limit" op online badjassen gebied, bij Badjasparadijs. Zelf custom made badjassen zijn bij minimale afname van 20 stuks geen probleem. Ontwerp dus je eigen badjas! Leuk voor promotioneel gebruik, als kerstcadeau (kerstpakket), of voor een feestje! Echt het is allemaal mogelijk, hier bij Badjas paradijs!

Ook vindt u bij ons, o.a.: - gerpersonaliseerde badjassen vanaf 1 stuk - Nonnasol badjassen - Aegean Apparel badjassen - McGregor badjassen - Van Dijck badjassen - Badjassen met rits - Babybadjassen - Kimono badjassen - Badjas met naam - Grote maten badjas

Neem ook eens een kijkje bij onze collega bedrijven:

- Badjas.nl: straal in de ochtend met een badjas uit onze online badjassen collectie

- Badjassen.nl: een mooie badjas voor iedereen!

Webshop by JBOMedia
Fotografie: Zwart met suiker.nl