Loading...

Hoe kiest u de juiste maat van een kinderbadjas?

De maat van kinderkleding is, net als bij baby's, ongeveer gelijk aan de lichaamslengte van het kind in centimeters. Meet voor het bestellen even de lichaamslengte van het kind. Onze kinder badjassen worden aangeduidt in leeftijd, die komen ongeveer overeen met onderstaande kindermaten:

Leeftijd                              confectiemaat

(XS) 3-4 jaar                           98 - 104

(S) 5-6 jaar                             110 - 116

(M) 7-8 jaar                             122 - 128

(L) 9-10 jaar                            134 - 140

(XL) 11-13 jaar                        152 - 158

(XXL)14-16 jaar                        164-176

De kinderbadjassen van het merk Aegean Apparel hebben een andere maatboog:

(S) 3-4 jaar

(M) 5-6 jaar

(L) 7-8 jaar

(XL) 9-10 jaar

Mocht u nog vragen hebben dan horen we dit graag. Succes met kiezen van een geschikte kinderbadjas.

Badjasparadijs heeft het grootste online assortiment aan betaalbare kinderbadjassen.

De kinderbadjassen zijn verkrijgbaar in leuke prints en zullen een glimlach tover op het gezicht van uw kind!

Uw badjas vandaag besteld, morgen geleverd.

Een badjas moet heerlijk zitten dat is een feit. Maar het liefst er ook nog eens leuk uitzien. Toch? Nou dat is nu mogelijk. Dames badjassen, heren badjassen, baby badjassen en kinder badjassen. U vindt het allemaal hier! En stuk voor stuk van goede kwaliteit en een lust voor het oog. Dit zijn de mooiste badjassen van dit moment! Of u nu op zoek bent naar een korte badjas, of een lange badjas, of een roze badjas, of een leuke badjas, of een stippen badjas, of een paarse badjas, of een heren badjas, of een kinder badjas, of een mooie badjas; dan bent u hier aan het juiste adres. U bent namelijk belandt in het badjas paradijs! Aan een saaie badjas kunnen we u helaas niet helpen, daarvoor kunt u overal terecht. Maar voor een badjas net even wat anders; is "this the place to be". Het assortiment aan badjassen is wisselend.

Vandaag dus niks gezien, kijk dan gerust volgende maand nog een keer. En heb je specifieke wensen, schroom het dan niet om contact met ons op te nemen. "The sky is the limit" op online badjassen gebied, bij Badjasparadijs. Zelf custom made badjassen zijn bij minimale afname van 20 stuks geen probleem. Ontwerp dus je eigen badjas! Leuk voor promotioneel gebruik, als kerstcadeau (kerstpakket), of voor een feestje! Echt het is allemaal mogelijk, hier bij Badjas paradijs!

Ook vindt u bij ons, o.a.: - gerpersonaliseerde badjassen vanaf 1 stuk - Nonnasol badjassen - Aegean Apparel badjassen - McGregor badjassen - Van Dijck badjassen - Badjassen met rits - Babybadjassen - Kimono badjassen - Badjas met naam - Grote maten badjas

Neem ook eens een kijkje bij onze collega bedrijven:

- Badjas.nl: straal in de ochtend met een badjas uit onze online badjassen collectie

- Badjassen.nl: een mooie badjas voor iedereen!

Webshop by JBOMedia
Fotografie: Zwart met suiker.nl