Loading...
Opmerkingen

Per e-mail

Vragen over uw bestelling of opmerkingen over de service? Neemt u gerust contact met ons op, wij beantwoorden graag uw vragen. Per mail, ga naar ons mailformulier onder contact. Of stuur een e-mail naar info@badjasparadijs.nl. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen. Badjasparadijs.nl streeft ernaar om elke vraag binnen 24 uur te beantwoorden (tijdens werkdagen).

Telefonisch

Badjasparadijs.nl. is tijdens werkdagen telefonisch te bereiken via onze klantenservice onder het nummer 0251-273040. U kunt een bericht achterlaten en wij zullen binnen 24 uur contact met u opnemen.

Schriftelijk

Postadres:
Badjasparadijs.nl
T.a.v. Afdeling Klantenservice
Duinwijklaan 3
1943 GA Beverwijk


Indien u de bestelling zelf op wilt komt halen, kan dat op onderstaand adres. Wij nemen telefonisch of per e-mail contact met u op als uw bestelling voor u klaar staat. Vervolgens maken wij een afspraak wanneer u de bestelling kunt komen op halen.

Bezoekadres:
Badjasparadijs.nl
Duinwijklaan 3
1943 GA Beverwijk

Voor een bezoek aan Badjasparadijs.nl dient er altijd vooraf telefonisch een afspraak gemaakt te worden.

Team Badjasparadijs!

Een badjas moet heerlijk zitten dat is een feit. Maar het liefst er ook nog eens leuk uitzien. Toch? Nou dat is nu mogelijk. Dames badjassen, heren badjassen, baby badjassen en kinder badjassen. U vindt het allemaal hier! En stuk voor stuk van goede kwaliteit en een lust voor het oog. Dit zijn de mooiste badjassen van dit moment! Of u nu op zoek bent naar een korte badjas, of een lange badjas, of een roze badjas, of een leuke badjas, of een stippen badjas, of een paarse badjas, of een heren badjas, of een kinder badjas, of een mooie badjas; dan bent u hier aan het juiste adres. U bent namelijk belandt in het badjas paradijs! Aan een saaie badjas kunnen we u helaas niet helpen, daarvoor kunt u overal terecht. Maar voor een badjas net even wat anders; is "this the place to be". Het assortiment aan badjassen is wisselend.

Vandaag dus niks gezien, kijk dan gerust volgende maand nog een keer. En heb je specifieke wensen, schroom het dan niet om contact met ons op te nemen. "The sky is the limit" op online badjassen gebied, bij Badjasparadijs. Zelf custom made badjassen zijn bij minimale afname van 20 stuks geen probleem. Ontwerp dus je eigen badjas! Leuk voor promotioneel gebruik, als kerstcadeau (kerstpakket), of voor een feestje! Echt het is allemaal mogelijk, hier bij Badjas paradijs!

Ook vindt u bij ons, o.a.: - gerpersonaliseerde badjassen vanaf 1 stuk - Nonnasol badjassen - Aegean Apparel badjassen - McGregor badjassen - Van Dijck badjassen - Badjassen met rits - Babybadjassen - Kimono badjassen - Badjas met naam - Grote maten badjas

Neem ook eens een kijkje bij onze collega bedrijven:

- Badjas.nl: straal in de ochtend met een badjas uit onze online badjassen collectie

- Badjassen.nl: een mooie badjas voor iedereen!

Webshop by JBOMedia
Fotografie: Zwart met suiker.nl