Badjassen met dierenvibes

Badjassen met dierenvibes

Ik vind dieren echt leuk en ik denk dat dat ook wel terug te zien is in onze catalogus. Er zijn best veel badjassen met een dierenthema als print, of die me gewoon doen denken aan bepaalde dieren. Daarom vandaag een blog over badjassen met dierenvibes.

Plaatjes van dieren

Natuurlijk is het gemakkelijk om te beginnen met badjassen die gewoon echt een dierenthema hebben, doordat er dieren op de stof geprint staan. Daar hebben we er best veel van, want dieren zijn een populair thema (en er zijn er ook gewoon heel veel). Je kunt een dierenbadjas kopen die heel schattig is, maar ook eentje met een hele elegante uitstraling. Het is allemaal mogelijk!

Voor een schattige badjas kun je bijvoorbeeld de teddybeer-badjas kiezen. Deze damesbadjas is zwart met een print van superschattige teddyberen erop. Wil je juist een elegante badjas? Dan zijn de lange badjassen van Satin Luxury geweldig. We hebben er een met kraanvogels, een met witte tijgers en een met vlinders. Allemaal verschillende kleuren en ontwerpen, waardoor er zeker een bij zit die past bij jou.

Badjassen met dierenprints
  1. Draagbare deken met capuchon en mouwen – extra lang - dierenprints
    TIP
    Draagbare deken met capuchon en mouwen – extra lang - dierenprints
    € 49,00
  2. Extra lange draagbare deken met capuchon & mouwen - animalprint
    Extra lange draagbare deken met capuchon & mouwen - animalprint
    € 45,00
  3. Roze kinderbadjas panter - fleece
    Roze kinderbadjas panter - fleece
    € 22,95
  4. Zebra damesbadjas taupe - luxe katoen
    Premium kwaliteit
    Zebra damesbadjas taupe - luxe katoen
    Normale prijs € 89,99 Speciale prijs € 89,95
  5. Draagbare deken met capuchon & mouwen - animalprint
    Lekker warm
    Draagbare deken met capuchon & mouwen - animalprint
    € 40,00
  6. Draagbare deken met capuchon & mouwen - kind - Cats & Dog
    Draagbare deken met capuchon & mouwen - kind - Cats & Dog
    € 30,00

6 producten(en)

Dierenvacht

Plaatjes van dieren zijn leuk, maar dierenvachten hebben vaak zulke mooie patronen, dat die op zich ook al heel gaaf zijn voor een badjasontwerp. Daar hebben we er dan ook best veel van in huis! Natuurlijk is de panterprint altijd al een heel populair ontwerp. Panters hebben gewoon zulke gave stippen! We hebben panterprint-badjassen van allerlei verschillende stoffen, voor dames, heren en kinderen en ook nog eens in verschillende kleuren. Genoeg keuze dus!

Maar ook andere dierenvachten zijn gaaf. De vacht van een zebra ziet er bijvoorbeeld echt bijzonder uit, dus die moesten we zeker in ons assortiment hebben. Een tijger is ook altijd stoer. Die kom je tussen onze kinderbadjassen tegen. Wil je een beest dat wat meer Hollands overkomt? We hebben ook nog een badjas met koeienvlekken in de winkel, haha.

Kinderbadjassen met oortjes

Veel van de badjassen die ik tot nu toe heb genoemd zijn damesbadjassen, maar natuurlijk zijn dierenprints ook (juist) onder de kinderbadjassen heel populair. Ontwerpen zoals hierboven genoemd, met vachtjes en plaatjes van dieren, die kom je bij de kinderbadjassen ook allemaal tegen. Daarnaast is er nog een categorie van badjassen waarbij de capuchon versierd is als een bepaald dier.

Eerlijk? Dit zijn een aantal van mijn persoonlijke favorieten. Het is gewoon zo cute om zo’n klein hummeltje te zien in een zacht fleece badjasje met een snoetje en oortjes op de capuchon! En het leuke is: deze zijn ook te koop in hele kleine maten. De kleinste maten zijn al geschikt voor kinderen van een jaar of twee. Als je dus nog een extra reden nodig hebt om je kind de hele dag te willen knuffelen, moet je vooral zo’n badjas voor ze kopen, haha.

Dierenoortjes op je kinderbadjas
  1. Fleece kinderbadjas dinosaurus – met capuchon
    Fleece kinderbadjas dinosaurus – met capuchon
    € 22,95
  2. Fleece kinderbadjas vosje – met capuchon
    Fleece kinderbadjas vosje – met capuchon
    € 22,95
  3. Meisjes kinderbadjas panter-hartjes met capuchon
    Meisjes kinderbadjas panter-hartjes met capuchon
    € 25,95
  4. Meisjes kinderbadjas hartjes met capuchon
    Meisjes kinderbadjas hartjes met capuchon
    € 22,95
  5. fleece badjas kind unicorn print motief
    Unicorn kinderbadjas met capuchon - fleece
    € 28,50

Zacht als een vacht

Maar een badjas kan ook de uitstraling van een dier hebben zonder daar direct op geïnspireerd te zijn. Ik moet dan vooral denken aan onze super fluffy fleece badjassen. Met een bruine badjas van zacht fleece zie je er in mijn ogen direct uit als een teddybeer, haha. Ik ben ook altijd wel blij als mijn man zo’n badjas aantrekt, want dan is hij extra fijn om tegenaan te liggen op de bank.

Als je echt een hele zachte badjas wilt kopen, dan is fleece waarschijnlijk de beste optie. Zeker als je erop let dat je een super pluizige badjas neemt, dan zit je qua zachtheid echt goed. We hebben ook nog een paar badjassen die gevoerd zijn met sherpa. Dat is een synthetische stof die heel erg lijkt op schapenwol. Ook weer een dierenthema dus!

Oversized truien

En die voering van sherpa is gelijk weer een mooi bruggetje naar mijn volgende suggestie: onze fleecedekens met mouwen . Dit zijn eigenlijk gewoon hele grote capuchontruien waar je jezelf helemaal in op kunt krullen als je wilt, haha. Ze zijn allemaal gemaakt van heerlijk zacht fleece en een deel is ook nog eens met sherpa gevoerd, waardoor die extra warm en zacht zijn. Voor nu is dat misschien nog wat heftig, maar in de winter ga je er echt van houden, geloof mij!

En deze oversized truien verkopen we ook met heel veel verschillende dierenthema’s! Je kunt een fleecedeken kopen met plaatjes van alpaca’s, honden, katten, ijsberen, wolven, zebra’s… echt heel veel verschillende opties. Wie weet zit jouw lievelingsdier er ook wel bij! Ik vind het leuk dat ze ook echt een eigen uitstraling hebben. De panter- en wolfdesigns zien er bijvoorbeeld lekker mysterieus uit, terwijl de ochtendjas met honden juist super vrolijk is.

Fleecedekens met mouwen en capuchon
  1. Draagbare deken met capuchon & mouwen - koeien
    Draagbare deken met capuchon & mouwen - koeien
    € 45,00
  2. Draagbare deken met capuchon en mouwen – extra lang - dierenprints
    TIP
    Draagbare deken met capuchon en mouwen – extra lang - dierenprints
    € 49,00
  3. Extra lange draagbare deken met capuchon & mouwen - animalprint
    Extra lange draagbare deken met capuchon & mouwen - animalprint
    € 45,00
  4. Draagbare deken met capuchon & mouwen – EXTRA lang
    Draagbare deken met capuchon & mouwen – EXTRA lang
    € 49,00
  5. Draagbare deken met capuchon en mouwen - maat 104 t/m 134
    Draagbare deken met capuchon en mouwen - maat 104 t/m 134
    € 32,00
  6. Draagbare deken kinderen - met naam borduren
    Draagbare deken kinderen - met naam borduren
    € 42,50

6 producten(en)

Als je lievelingsdier er niet bij zit…

Ik zei al: er zijn ontzettend veel verschillende dieren en natuurlijk kunnen we niet élk dier op een badjas zetten. Als je lievelingsdier de panter is, dan heb je geluk. Maar ben je gek op ringstaartmaki’s of eekhoorns of grote spinnen? Dan wordt het lastiger. Natuurlijk kun je dan wel kiezen voor een badjas die een beetje past bij het dier waar jij blij van wordt. We hebben badjassen in allerlei kleuren. Een koperrode fleece badjas doet al best wel denken aan een eekhoorn, lijkt me.

En anders kun je altijd nog een gepersonaliseerde badjas kiezen, waarbij je de naam van het dier op je badjas laat borduren. Wil je heel fancy doen, dan kun je zelfs de Latijnse naam laten borduren, haha. Dan zie je er gelijk vet intelligent uit!

Groetjes!

SAS