CorePlush katoen

CorePlush katoen

Ons huismerk Relax Company heeft een nieuwe lijn van badjassen. Deze badjassen zijn bijzonder, want ze zijn gemaakt van 100% CorePlush katoen! Wat is dat precies? En hoe zien deze badjassen er verder uit? Dat ga ik uitleggen in deze blog.

CorePlush badjassen van Relax Company
  1. Luxe badjas katoen - saunabadjas - Coreplush®  - lichtroze
    Premium kwaliteit
    Luxe badjas katoen - saunabadjas - Coreplush® - lichtroze
    € 55,00
  2. Luxe badjas katoen - saunabadjas - Coreplush® - bordeauxrood
    Premium kwaliteit
    Luxe badjas katoen - saunabadjas - Coreplush® - bordeauxrood
    € 55,00

Lekker zacht

Bij badjassen van Relax Company vinden wij het altijd belangrijk dat ze vooral heel lekker zitten. Het zijn badjassen die echt bedoeld zijn om goede ochtendjassen te zijn, die je graag voor het slapengaan of na het opstaan aantrekt. Daarom zijn we altijd op zoek naar stoffen die heerlijk zacht aanvoelen. Fleece is daar heel geschikt voor, maar CorePlush katoen is ook ideaal!

CorePlush is dikker dan de meeste andere soorten katoen. Het gaat hier niet om de katoenplanten, trouwens, maar om de manier waarop de katoen geweven wordt. De CorePlush die wij gebruiken voor de badjassen heeft een dikte van 350 gram. Hierdoor is het niet alleen zacht en fluffy, maar heeft de stof ook een enorm absorptievermogen.

Perfect voor de sauna

Een badjas met een hoog absorptievermogen is ideaal op ieder moment dat je een badjas zoekt om te dragen op een vochtige huid. Dat kan na het douchen of badderen zijn, maar ook na het zwemmen of natuurlijk om mee te nemen naar de sauna. Zo’n fijne, dikke badjas werkt waarschijnlijk nog wel beter om je af te drogen dan de meeste handdoeken.

Deze badjassen zijn te koop in twee verschillende kleuren: lichtroze en bordeauxrood. Hoewel badjassen met deze kleuren vaak damesbadjassen zijn, zijn de badjassen van Relax Company allemaal uniseks. Lichtroze en donkerrood kunnen bij mannen ook supermooi staan! In de sauna hoef je in ieder geval niet bang te zijn dat je jouw badjas uit het oog verliest als hij tussen de andere badjassen aan de kapstok hangt. Deze kleuren vallen meteen op!

Andere bijzondere stoffen

De meeste badjassen in ons assortiment zijn simpelweg gemaakt van badstofkatoen of van fleece. We hebben ook nog een klein assortiment aan satijnen badjassen , die ideaal zijn als het wat warmer is. Satijn is lekker dun en ziet er mooi glanzend uit. Voor een superluxe gevoel kun je ook kiezen voor een van onze badjassen die gemaakt zijn van een materialenmix. Daarbij worden verschillende vezels uitgekozen om het beste bij elkaar naar boven te brengen.

Zo wordt microvezel bijvoorbeeld vaak gebruikt om een badjas zachter en absorberender te maken dan normaal katoen. Ook wordt katoen regelmatig gemixt met bamboekatoen. Bamboe is van nature goed absorberend en ook hypoallergeen. Verder reguleert bamboekatoen temperatuur goed, waardoor je het niet snel te warm of te koud krijgt. Het is daarom ideaal om te dragen als je een gevoelige huid hebt.

Groetjes!

SAS