Fancy nieuwe herenbadjassen

Fancy nieuwe herenbadjassen

Als het om mode gaat, heb ik het gevoel dat heren bijna altijd minder keuze hebben dan dames. Tijdens het zoeken naar nieuwe badjassen om in ons assortiment te plaatsen, ben ik dan ook altijd aan het kijken of ik fancy nieuwe herenbadjassen kan vinden. Ik geloof dat ik er weer een paar heb!

Herenbadjassen met strepen
  1. Heren badjas blauw met strepen - fleece
    Heren badjas blauw met strepen - fleece
    € 38,50
  2. Heren kimono marine Cawo – velours katoen
    Heren kimono marine Cawo – velours katoen
    € 139,90
  3. Groene fleecebadjas heren - strepen
    Groene fleecebadjas heren - strepen
    € 38,50
  4. Donkerblauwe fleecebadjas heren - strepen
    Donkerblauwe fleecebadjas heren - strepen
    € 38,50
  5. Kimono heren - strepen - Cawo
    25% korting
    Kimono heren - strepen - Cawo
    Normale prijs € 129,90 Speciale prijs € 99,90
  6. Grijze badjas fleece strepen - unisex - 3 kleuren
    Grijze badjas fleece strepen - unisex - 3 kleuren
    € 39,95

6 producten(en)

Gestreepte badjas

Ik ga gewoon even de nieuwe badjassen laten zien die we in huis hebben. Sommige zijn echt net nieuw, andere hebben we al een paar weken, maar allemaal zijn ze in ieder geval heel mooi. Als eerste heb ik een olijfgroene badjas met streepjes in de aanbieding! Deze badjas is gemaakt van lekker dik fleece en is dus alvast heel prettig om in huis te hebben voor de winter.

Hij is trouwens niet alleen in het olijfgroen met geelbruine streepjes te krijgen. Als je liever een andere kleur hebt, kun je ook nog kiezen voor deze badjas in het zwart of blauw. De zwarte badjas heeft streepjes in dezelfde kleur als de groene badjas – ze hebben iets weg van goud. De blauwe badjas heeft een patroontje van lichtblauwe streepjes, waardoor hij in kleur iets subtieler is dan de andere twee kleuren.

Geblokte herenbadjassen
  1. Hotel badjas microvezel – wellness badjassen - div. kleuren
    Premium kwaliteit
    Hotel badjas microvezel – wellness badjassen - div. kleuren
    € 55,00
  2. Blauwe heren badjas met blokjes - fleece
    Blauwe heren badjas met blokjes - fleece
    € 38,50

Geblokte badjas

Wil je een ander patroontje dan streepjes? Geen zorgen, we hebben er vrij veel in huis, haha! De volgende optie is net als de blauwe gestreepte badjas lekker rustig in kleurcombinatie, maar ziet er door het patroon alsnog interessanter uit dan een badjas die maar één kleur heeft. Deze geblokte badjas is ook donkerblauw met een lichtblauw patroontje. Donkerblauw staat eigenlijk iedereen wel goed!

Net als de gestreepte badjas heeft ook deze badjas een brede sjaalkraag die gemaakt is van dik fleece. Dat is fijn als je wat extra warmte om je schouders en bij je nek wilt hebben. Hierdoor voelt je badjas ook nog eens extra zacht aan. Zeker na een lange werkdag of in een stressvolle periode kan dat heel prettig zijn. Zo kun je echt goed relaxen.

Herenbadjassen met zigzagpatroon
  1. Groene badjas met zigzag - fleece
    Groene badjas met zigzag - fleece
    € 38,50
  2. Blauwe badjas heren met luxe voering - fleece
    Blauwe badjas heren met luxe voering - fleece
    € 69,95

Zigzag badjas

Oké, ik geef toe, de badjassen die ik tot nu toe opnoem lijken qua ontwerp allemaal veel op elkaar. Ook deze zigzag badjas is gemaakt van fleece en heeft een mooie, brede sjaalkraag. Zo’n sjaalkraag doet mij altijd een beetje denken aan de revers van een jasje. Daardoor geeft ie je badjas meteen een luxueuze uitstraling.

Het patroon op deze badjas is, zoals ik al heb genoemd, een zigzag. Door de combinatie van kleuren is dat niet zo opvallend als het misschien in eerste instantie klinkt. De badjas is grijsgroen met een zigzagpatroon in een iets lichtere kleur. Hierdoor lijkt het patroon eerder op een interessante structuur in de stof dan op een heel opvallend kleurenpatroon. Subtiel en elegant dus.

Badjas met kroontje

Sinds kort hebben wij het luxe badjassenmerk Aruelle in ons assortiment en dit merk maakt ook hele gave fleece badjassen voor mannen. Dit ontwerp verschilt iets van de vorige badjassen bij de kraag. In plaats van een sjaalkraag hebben deze badjassen van Aruelle namelijk een capuchon. Hierdoor hebben ze een net wat sportievere uitstraling en zitten ze lekker warm om je hoofd.

Het merk Aruelle is altijd gemakkelijk te herkennen doordat ergens op de badjas een kroontje geborduurd is. Bij deze capuchonbadjassen is dat bijvoorbeeld op de borst. We hebben ook nog een Aruelle herenbadjas met sjaalkraag, die de borduring net onder de kraag heeft, op de bovenrug. De badjassen zijn gemaakt van hoogwaardig fleece en gaan dus lekker lang mee, ook als je ze regelmatig draagt.

Herenbadjassen van Relax Company
  1. Hotel badjassen unisex - 2 kleuren
    25% korting
    Hotel badjassen unisex - 2 kleuren
    Normale prijs € 79,95 Speciale prijs € 59,95
  2. Oranje badjas Holland
    Oranje badjas Holland
    Normale prijs € 49,95 Speciale prijs € 39,00
  3. Zand badjas fleece - unisex - Relax company
    nieuw
    Zand badjas fleece - unisex
    € 37,50
  4. fleece badjas in plus size maten - grote maten badjas van fleece met sjaalkraag - zwart - relax company
    Plus size badjas unisex - zwart
    € 55,00
  5. Marineblauwe badjas fleece - unisex
    Zwarte badjas fleece - unisex
    € 37,50
  6. Plus size badjas unisex - lichtgrijs
    Plus size badjas unisex - lichtgrijs
    € 55,00

6 producten(en)

Microvezel hotelbadjassen

Zijn dan al onze nieuwe badjassen gemaakt van fleece? Nee hoor, we hebben ook een paar hele mooie nieuwe badjassen die perfect zijn om mee te nemen naar het zwembad of naar de sauna. Deze nieuwe saunabadjassen van Relax Company zijn gemaakt van 55% katoen en 45% microvezel. Beide stoffen zijn heel goed in het opnemen van water. Deze badjas van katoen en microvezel kun je dus direct na het douchen of zwemmen aantrekken. Hij werkt als een handdoek!

Door de combinatie van stoffen is de badjas zachter en lichter dan de meeste andere badjassen van katoen , maar heeft hij toch de stevigheid en luchtigheid van een katoenen badjas. Deze badjas is te krijgen in verschillende kleuren, zoals grijs, lichtroze, mint en wit. Het zijn allemaal rustige kleuren, waarmee je niemand zult storen als je ermee binnenkomt in de spa. Een grijze of mintkleurige badjas valt meteen op tussen alle witte badjassen aan de kapstok, dus je raakt hem nooit kwijt!

Extra fancy: satijnen herenbadjassen
  1. Satijnen kamerjas pantermotief
    Satijnen kamerjas pantermotief - heren
    € 44,95

Andere herenbadjassen

Deze nieuwe badjassen zijn allemaal natuurlijk een aanvulling op ons grote, bestaande assortiment van leuke herenbadjassen. We hebben herenbadjassen (en damesbadjassen en kinderbadjassen ) in allerlei verschillende kleuren en stijlen, zodat er voor iedereen wel een perfecte badjas tussen zit. Wil je een elegante, stijlvolle badjas zoals die van Eskimo of Pastunette ? Of ben je meer het type voor de grappige badjassen van Crazy Comfort of Funky Badjas ?

We hebben zelfs een aantal satijnen badjassen van het merk Satin Luxury voor heren. Je kunt bijvoorbeeld gaan voor een donkerrode badjas van satijn met een print van witte tijgers. Zeker als warme kleuren je in het algemeen goed staan, is deze badjas echt een prachtige keuze. Zoek je meer de playboy-look? Dan is een satijnen badjas met een panterprint natuurlijk ook een hele goede keuze. Wij hebben badjassen voor iedereen in huis. Kijk snel welke het beste bij jou past!

Groetjes!

SAS