Filmavond in je badjas

Filmavond in je badjas

De snacks staan op tafel, de tv is aan, het eindeloze zoeken in de catalogus van Netflix, Hulu of een andere streaming service is begonnen, haha. Of misschien weet je al precies wat je wil kijken! Hoe dan ook, een filmavond in badjas kan ik iedereen aanbevelen. Het is zo comfortabel en cozy!

Waarom in badjas?

Als ik denk aan een filmavondje in badjas , dan denk ik vooral aan echt zo’n meiden-avond (al denk ik dat mannen ook prima kunnen genieten van een gezellig avondje film kijken in comfortabele kleding). Als je een groepje vriendinnen of vrienden hebt waarbij je je volledig op je gemak voelt, dan is het gewoon prettig om kleding te dragen waarin je lekker lui kunt hangen. Er tip top uitzien, dat doen jullie wel als jullie uitgaan, haha.

Nu betekent het dragen van een badjas natuurlijk niet meteen dat je er suf uit moet zien. Integendeel! Bij Badjasparadijs is het juist onze missie om leuke badjassen in heel veel verschillende stijlen aan te bieden, zodat niemand meer vast hoeft te zitten aan een standaard, traditionele, witte badjas. Niks mis met witte badjassen natuurlijk, maar een beetje jammer als ze de enige optie zijn!

Leuke badjassen met prints
  1. Luxe badjas katoen - saunabadjas - Coreplush®  - lichtroze
    Premium kwaliteit
    Luxe badjas katoen - saunabadjas - Coreplush® - lichtroze
    € 55,00
  2. Luxe badjas katoen - saunabadjas - Coreplush® - bordeauxrood
    Premium kwaliteit
    Luxe badjas katoen - saunabadjas - Coreplush® - bordeauxrood
    € 55,00
  3. Dames badjas fleece - Noors dessin - Pastunette
    Dames badjas fleece - Noors dessin - Pastunette
    € 59,99
  4. Draagbare deken met capuchon en mouwen – extra lang - dierenprints
    TIP
    Draagbare deken met capuchon en mouwen – extra lang - dierenprints
    € 49,00
  5. Extra lange draagbare deken met capuchon & mouwen - animalprint
    Extra lange draagbare deken met capuchon & mouwen - animalprint
    € 45,00
  6. Sushi badjas met capuchon – luxe gevoerd
    TIP!
    Sushi badjas met capuchon – luxe gevoerd
    € 55,00

6 producten(en)

Filmavond met een thema

Op zich kun je het dragen van een badjas op zich al een thema maken. Met mijn eigen vriendinnen heb ik wel vaker een avond die rond een dresscode gethematiseerd is. Dan koken we bijvoorbeeld allemaal luxe hapjes en trekken we mooie jurken aan – gewoon omdat het kan. Een badjas geeft in mijn ogen al snel de vibe van een ouderwets slaapfeestje, waar je te lang opblijft en te veel snacks eet, gewoon omdat het kan, haha.

Maar je kunt ook een ander thema nemen en kijken of je badjassen kunt vinden die daar goed bij aansluiten. Als je bijvoorbeeld graag horrorfilms kijkt met je vriendengroep, dan kun je zoeken naar badjassen in donkere kleuren, of met mysterieuze patronen (haaienbadjas om Jaws te kijken? Of Sharknado, haha). Bij een romcom past juist een schattige roze badjas van pluizig fleece goed. Kijk je een detective? Dan is een luxe badjas met een subtiel patroontje misschien op z’n plaats.

Beter dan een fleecedeken

Eén van de meest cozy dingen om te doen is natuurlijk om lekker op de bank te kruipen met een dekentje. Misschien deel je zelfs wel een deken met een vriend of vriendin. Vet gezellig, maar zo’n deken heeft één groot nadeel: je kunt je armen niet gebruiken zonder de deken half van je af te moeten gooien.

Goed, een badjas, of onze fleecedekens met mouwen zijn maar geschikt voor één persoon en dus wat minder gezellig of romantisch, maar die mouwen zijn wel heel handig als je het snel koud krijgt. Zo kun je de afstandsbediening erbij pakken, je glas drinken of een handje chips, zonder dat je meteen de deken helemaal aan de kant hoeft te gooien. Plus, onze fleecedekens zijn te koop in super leuke kleuren en patronen.

Fleecedekens met mouwen én capuchon: heerlijk comfortabel!
  1. Draagbare deken met capuchon & mouwen - koeien
    Draagbare deken met capuchon & mouwen - koeien
    € 45,00
  2. Draagbare deken met capuchon en mouwen – extra lang - dierenprints
    TIP
    Draagbare deken met capuchon en mouwen – extra lang - dierenprints
    € 49,00
  3. Extra lange draagbare deken met capuchon & mouwen - animalprint
    Extra lange draagbare deken met capuchon & mouwen - animalprint
    € 45,00
  4. Draagbare deken met capuchon & mouwen – EXTRA lang
    Draagbare deken met capuchon & mouwen – EXTRA lang
    € 49,00
  5. Draagbare deken met capuchon & mouwen - sushi
    Draagbare deken met capuchon & mouwen - sushi
    € 45,00
  6. Draagbare deken met capuchon & mouwen - olifanten
    Draagbare deken met capuchon & mouwen - olifanten
    € 45,00

6 producten(en)

Leuke patroontjes

Nu ik het toch over onze fleecedekens met mouwen heb: die zijn echt super geschikt om film in te kijken! Eigenlijk zijn het niet echt dekens, maar meer gewoon hele grote truien. Normaal ben ik een beetje sceptisch als ergens “one size fits all” staat, maar deze zijn zo groot dat ik denk dat inderdaad iedereen ze wel past, haha. Als je wat kleiner bent kun je je er helemaal in verstoppen! Zeker als je de capuchon op doet. We hebben zo veel verschillende varianten dat er voor iedereen wel een geschikte trui tussen zit.

Zo hebben we een paar éénkleurige truien, bijvoorbeeld in het roze, paars, beige of zwart. Maar we hebben ook panterprint en tijgerprint, sterretjes, tie-dye en zelfs een glow-in-the-dark patroontje. Daarnaast hebben we een heleboel van deze coole hoodies met patroontjes van dieren of van eten: honden, katten, alpaca’s, sushi, hamburgers, ijsjes… Allemaal getekend in leuke, cartoony stijlen, waardoor ze er super schattig uitzien.

Combineer je badjas

Een badjas bedekt op zich je hele lichaam en kan dus prima als een soort jurk gedragen worden. Maar ik kan me ook voorstellen dat je er misschien liever iets onder draagt als je met een groep vrienden bent. Een badjas kun je bijvoorbeeld goed combineren met elke pyjama. Daarvan is de stof vaak dun, dus past hij prima onder je badjas. Ook een joggingbroek is fijn om te dragen bij een badjas – eventueel met een T-shirt erbij als het koud is.

Mocht je óf een nieuwe badjas, óf een nieuwe joggingbroek nodig hebben, dan is het wel gaaf om er een te zoeken die goed bij de andere past. Een badjas in dezelfde kleur als je broek is bijvoorbeeld heel cool. Maar anders kun je ook kleding nemen die elkaar juist complementeert. Een zwarte badjas met een felgekleurde joggingbroek ziet er leuk uit.

Super zachte badjassen

Zelf ben ik echt gek op zachte texturen. Als ik dus een leuke badjas zoek voor een avondje met vriendinnen, dan zou ik altijd gaan voor een badjas van fleece. Zeker als je badjas van fleece net nieuw is, voelt hij echt aan als een teddybeer. Met een fleece badjas aan voel jij dus ook aan als een teddybeer, haha.

Ben je iemand die snel begint te huilen bij films, dan kan een katoenen badjas ook ideaal zijn. Je hele outfit is dan één grote handdoek, dus je kunt je tranen makkelijk wegvegen met je mouw, haha.

Groetjes!

SAS