Grappen en quotes borduren

Grappen en quotes borduren

Misschien is dit een suf idee, maar ik bedacht me laatst opeens dat wij borduren op de rug en borst van onze badjassen, waardoor er dus best veel ruimte is om grappen en quotes te borduren. Je kunt één deel aan de ene kant van je badjas zetten en de punchline aan de andere kant. Maar welke grapjes passen er op een badjas?

Beperkte tekens

Als je echt een super goed idee hebt, waarvoor je toevallig heel veel woorden nodig hebt, dan kun je ons altijd een mailtje sturen… maar als je gewoon via de website wilt bestellen, dan kun je 12 tekens op de borst van je badjas laten zetten en 20 op de achterkant. Dat maakt het misschien iets lastiger om een heel raadsel op je badjas te borduren, maar er zijn vast genoeg dingen die wel gewoon passen.

…Natuurlijk, net nu ik dit idee verzin, komt er geen enkele grap in me op, haha. Dus ik ben maar even gaan zoeken naar grappige quotes en dan kom je niet om Chateau Meiland heen. De uitspraak “hè, wat een gezeik weer!” past bijvoorbeeld prima op een badjas! Je kunt hem zelfs precies na ‘hè,’ afbreken, want de rest is 20 tekens! Het is ook nog eens een grappige badjastekst, want een badjas is een prima kledingstuk om je even af te sluiten van al het gedoe om je heen.

Op deze katoenen badjassen kunnen we teksten borduren
  1. Baby badjas met naam – katoen – 5 kleuren
    incl. slabber
    Baby badjas met naam – katoen – 5 kleuren
    € 29,50
  2. wafel badjs met naam
    Sauna badjas met naam
    € 56,50
  3. Capuchon badjas borduren
    Capuchon badjas met borduring - 9 kleuren
    € 62,50
  4. badjas kind
    Jouw naam op een kinderbadjas - Meisjes
    € 39,95
  5. babybadjas met naam
    Jouw naam op een kinderbadjas - Jongens
    € 39,95
  6. Kinderbadjas borduren met naam
    Kinderbadjas met naam - 5 kleuren
    € 32,50

6 producten(en)

Inside jokes

Een geborduurde badjas met een grap is ook superleuk om cadeau te geven, want heel veel families en vriendengroepen hebben wel inside jokes die vaak maar uit één of twee woorden bestaan. In de tijd dat ‘Mama Appelsap’ een ding op de radio was, heb ik wel eens helemaal kromgelegen met een vriendin om het woord ‘visjes’. Dat soort dingen kunnen natuurlijk heel goed op een badjas geborduurd worden!

Dat is helemaal leuk als je binnen je vriendengroep een grappige bijnaam hebt voor degene aan wie je de badjas cadeau wilt gaan geven. Dat moet dan natuurlijk wel een bijnaam zijn die de ontvanger zelf ook grappig vindt, anders is het een beetje een flauw cadeau, haha. Als een vriend een keer iets raars heeft gedaan, dan kun je daar ook een toespeling op maken. Bijvoorbeeld met “De beste…” op de voorkant en dan de actie op de achterkant. Daar kun je zo vriendelijk of plagerig mee zijn als je wilt.

Liedteksten

Heb je even geen goede grap bij de hand die je graag kwijt wilt op een badjas? Dan is een liedtekst ook een gave keuze! Taylor Swift is de laatste tijd ongekend populair en zij heeft ontzettend veel teksten die je goed op een badjas zou kunnen borduren. Iets als “I know that it’s delicate” past wat mij betreft bijvoorbeeld heel goed bij de zachte stof van een fleece badjas . Dat nummer heeft ook wel een zachte sfeer.

Natuurlijk hoef je niet een ‘zachte’ tekst te gebruiken. Een zwarte badjas met opvallend gekleurde letters die “shake it off” spellen kan natuurlijk ook. Of “I’ll write” op de voorkant en “Your name” op de achterkant. Ik weet zeker dat de Swifties in je omgeving direct weten wat je daarmee bedoelt, haha. Oh, gewoon het woord “Swiftie” kan natuurlijk ook, als jouw favoriete quote niet binnen 32 tekens past.

Fleece badjassen waar we op kunnen borduren
  1. Draagbare deken kinderen - met naam borduren
    Draagbare deken kinderen - met naam borduren
    € 42,50
  2. Fleecebadjas met naam borduren - unisex
    Fleecebadjas met naam borduren - unisex
    € 45,00
  3. Fleece kinderbadjas borduren
    TIP!
    Fleece kinderbadjas borduren
    € 32,50
  4. Tiener badjas borduren - fleece
    Tiener badjas met naam - fleece
    Normale prijs € 42,50 Speciale prijs € 39,50
  5. Fleece kinderbadjas met naam
    Fleece kinderbadjas met naam
    € 32,50
  6. Fleece badjassen borduren sjaalkraag
    topper
    Fleece badjassen borduren sjaalkraag
    € 50,50

6 producten(en)

Badjassen voor een groep

Niet iedereen heeft een geniale quote of een superleuke grap bij de hand als ie badjassen wil gaan bestellen. Gelukkig hoef je ook niet de grootste grapjurk te zijn om een set van leuke badjassen te maken. Als je bijvoorbeeld badjassen bestelt voor een groep die een bijnaam heeft (al is het ‘de meiden’, ofzo), kun je die op de achterkant laten zetten. Op de voorkant kun je dan de naam van degene voor wie de badjas is borduren.

Met een familie is dit nog makkelijker, want dan heb je (meestal) een gedeelde achternaam, haha. Achternaam op de achterkant, voornaam op de voorkant. Dat klinkt ergens wel logisch. Wil je badjassen voor een sportteam, of zoek je een cadeau voor iemand die fan is van een bepaalde sporter? Dan kun je misschien een rugnummer op de achterkant van de badjas laten borduren!

Kies je design

Bij het uitzoeken van een badjas met borduring gaat het niet alleen om de tekst die je erop wilt laten zetten. We hebben namelijk ook nog heel veel opties als het gaat om het model van de badjas, de kleuren van de badjas en de borduring en het lettertype van de borduring. Je kunt dus de badjas helemaal zo ontwerpen dat hij past bij de sfeer van jouw grap, quote of bijnaam.

Zo hebben we bijvoorbeeld wat sportievere badjassen, die gemaakt zijn van katoen en een lekker opvallende kleur hebben. Ik vind felrood met witte letters altijd wel een sportieve combinatie – misschien omdat zo veel bekende Nederlandse voetbalclubs in die kleuren spelen, haha. Als je een sportieve badjas wilt, dan zou ik kiezen voor een badjas met capuchon . Voor de borduring is het ‘All Stars’ lettertype dan heel geschikt.

Extra stijlvol met een leuke tekst: satijnen badjassen
  1. Satijnen kimono dames ruffle borduren – 4 kleuren
    Satijnen kimono dames ruffle borduren – 4 kleuren
    € 46,50
  2. Satijnen badjas kimono met borduring
    Satijnen badjas kimono met borduring
    € 39,90

Ben je juist op zoek naar een romantische vibe waarbij je lekker weg kunt dromen? Dan is een badjas van satijn of eentje van fleece juist fijn. Fleece is lekker zacht en satijn heeft een prachtige glans. Kies een rustige pastelkleur en een lettertype dat er gekalligrafeerd uitziet. Zo kun je je badjas dus echt personaliseren!

Groetjes!

SAS