Kinderbadjassen voor de zomervakantie

Kinderbadjassen voor de zomervakantie

De laatste toetsen van het jaar zitten erop, de cito toets is beoordeeld, de eindmusical gespeeld en de zomervakantie staat voor de deur. Voor kinderen is dit het ideale moment om te relaxen en voor ouders een leuke tijd om meer met hun kind te bonden. Begin de zomervakantie goed met een leuke kinderbadjas voor de zomer.

Lekker uitslapen

Een badjas is voor de zomervakantie een ideaal kledingstuk. In de zomer is het vaak helemaal niet zo aantrekkelijk om vroeg uit bed te komen. Sure, het is vroeg licht, maar met een beetje goede gordijnen hoeft dat geen reden te zijn om op te staan, haha. Lekker uitslapen en daarna langzaam wakker worden, dat doe je natuurlijk het beste in een badjas.

Voor ochtendjassen raad ik meestal een badjas van fleece aan, maar omdat we het nu specifiek over de zomer hebben, is een katoenen badjas denk ik een beter idee. Katoen ademt beter dan fleece. Daardoor is het luchter en wordt het ook minder snel zweterig. In de zomer is dat zeker een voordeel, haha, We hebben gelukkig een heleboel leuke kinderbadjassen van katoen!

Fleece badjassen voor kinderen
  1. Voetbal badjas kind - oranje
    Voetbal badjas kind - oranje
    € 25,50
  2. Roze kinderbadjas panter - fleece
    Roze kinderbadjas panter - fleece
    € 22,95
  3. Draagbare deken kinderen - met naam borduren
    Draagbare deken kinderen - met naam borduren
    € 42,50
  4. Charlie Choe badjas kind met rits - zwart/donkergrijs
    topper
    Charlie Choe badjas kind met rits - zwart/donkergrijs
    Normale prijs € 39,99 Speciale prijs € 35,00
  5. Rebelle kinderbadjas fleece fluffy - geel
    Rebelle kinderbadjas fleece fluffy - geel
    € 39,99
  6. Charlie Choe badjas kind met rits - koperkleur
    Charlie Choe badjas kind met rits - koperkleur
    Normale prijs € 39,99 Speciale prijs € 35,00

6 producten(en)

Laat opblijven

Lang uitslapen betekent meestal dat je ’s avonds nog helemaal niet moe bent als het normaal al bedtijd zou zijn. En de zon die weigert onder te gaan helpt hier ook niet bij. Het is dan in de zomer ook veel gebruikelijker om lekker laat op te blijven, als je op een schooldag al lang naar bed had gemoeten.

Aan het einde van zo’n lange dag begint het wel af te koelen en de korte broek en het T-shirt die je de hele dag aan hebt gehad beginnen wat fris aan te voelen. Je kunt je omkleden, maar zo laat in de avond voelt dat nutteloos aan. Beter idee: trek vast je pyjama aan en doe er een badjas overheen voor net dat beetje extra warmte. Heerlijk!

Badjas mee naar het zwembad

Een badjas is niet alleen ideaal om je warm te houden als het wat afkoelt, maar ook om je af te drogen na het zwemmen of douchen. Een badjas meenemen naar het zwembad is geweldig – zeker als je aan het einde van de dag nog snel even af wilt spoelen onder de douche voordat je op de fiets of in de auto springt. Met een badjas van badstof heb je geen handdoek meer nodig – behalve dan eentje om op te liggen.

Een typische witte badjas ziet er misschien niet zo stoer uit, maar we hebben ook kinderbadjassen van katoen in allerlei andere kleuren! Je kunt zelfs je naam in grote letters op je kinderbadjas laten borduren. Zo krijgt je badjas echt een sportieve look en pas je helemaal bij de sfeer van het zwembad!

Kinderbadjassen waar we je naam op kunnen borduren
  1. Draagbare deken kinderen - met naam borduren
    Draagbare deken kinderen - met naam borduren
    € 42,50
  2. Baby badjas met naam – katoen – 5 kleuren
    incl. slabber
    Baby badjas met naam – katoen – 5 kleuren
    € 29,50
  3. Fleece kinderbadjas borduren
    TIP!
    Fleece kinderbadjas borduren
    € 32,50
  4. Tiener badjas borduren - fleece
    Tiener badjas met naam - fleece
    Normale prijs € 42,50 Speciale prijs € 39,50
  5. Fleece kinderbadjas met naam
    Fleece kinderbadjas met naam
    € 32,50
  6. badjas kind
    Jouw naam op een kinderbadjas - Meisjes
    € 39,95

6 producten(en)

Of op vakantie

Voor mij was zwemmen altijd een belangrijk deel van op vakantie gaan. Of we nu aan zee zaten, of op een vakantiepark met een zwembad, ik was elke dag wel in het water te vinden. Ik herinner me ook nog hoe ik dan met mijn bikini onder een zomerjurk van het vakantiehuisje naar het zwembad liep en na het zwemmen niet zo goed meer wist wat ik nu zonder handdoek moest, haha.

Nou, dat is natuurlijk het ideale moment voor een kinderbadjas van badstof. Die kun je gewoon over je badpak of zwembroek heen aantrekken en je hebt eigenlijk een handdoek en kledingstuk in één. Badstof is een vrij dikke stof en het valt dus veel minder op als het nat is dan bij een jurkje of korte broek. Super handig!

Slaapfeestjes!

De zomer is echt een topmoment om een slaapfeestje te organiseren. Als het een beetje koeler is, of er is zo’n week waarin het alleen maar regent, is het super cozy om een slaapfeestje in ochtendjassen te houden. Vooral meiden vinden dit vaak echt top. Iedereen trekt een schattige, zachte, pluizige badjas aan en het prinsessenthema is meteen daar, haha.

Als je hier echt iets uitgebreids van wilt maken, kun je voor alle meiden een custom badjas laten borduren met hun naam erop, of met andere ouders afspreken om dit samen te bestellen. Daarmee maak je een slaapfeestje met een thema echt onvergetelijk! Natuurlijk hoef je niet te kiezen voor de echte namen van de kinderen. Als ze graag doen alsof, hebben ze vast ook een fantasie-naam die ze graag op een badjas zouden willen hebben!

Badjassen voor gamers
  1. Tiener badjas zwart - station – fleece
    Tiener badjas zwart - station – fleece
    € 29,95
  2. Draagbare deken met capuchon & mouwen – kind - gamen
    Draagbare deken met capuchon & mouwen – kind - gamen
    € 35,00
  3. Zwarte kinderbadjas spelcomputer - fleece
    Zwarte kinderbadjas spelcomputer - fleece
    € 29,95
  4. Draagbare deken kinderen - met naam borduren
    Draagbare deken kinderen - met naam borduren
    € 42,50
  5.  Draagbare deken met capuchon & mouwen - kind - unicorn blauw
    Kado TIP!
    Draagbare deken met capuchon & mouwen - kind - unicorn blauw
    € 30,00
  6. Draagbare deken met capuchon & mouwen - paars
    Draagbare deken met capuchon & mouwen - paars
    Speciale prijs € 35,00 Normale prijs € 40,00

6 producten(en)

Badjassen met leuke thema’s

Kinderbadjassen zijn te koop in allerlei verschillende kleuren en ook met leuke, opvallende thema’s. We hebben bijvoorbeeld een heleboel badjassen met dierenthema’s. Houdt jouw kind van verkleden? Dan zijn die badjassen echt een top idee. Verder hebben we badjassen met sterretjes, hartjes, bolletjes en andere simpele patronen die er toch super schattig uitzien.

Voor de gamers hebben we een aantal badjassen met een game-thema, zoals een print van controllers, game-termen of die vormpjes die op een controller staan: X, rondje, vierkantje en driehoekje. Is Fortnite nog steeds in? We hebben een badjas met de tekst “Do not disturb, I’m playing Fortnite”. Misschien niet heel handig om aan je zoon of dochter te geven als je ook nog wil dat ze af en toe afwassen of hun kamer opruimen, haha.

Een leuke kinderbadjas kan in ieder geval een supergoed cadeau zijn om aan het begin van de zomer te geven. Vier dat het jaar is afgerond en hopelijk dat er een goed overgangsrapport ligt! Misschien als ouder ook geen gek idee om een fijne badjas voor jezelf te bestellen, want aan het einde van een schooljaar de kinderen opeens weer elke dag thuis hebben kan soms best vermoeiend zijn, haha.

Groetjes!

SAS