Lekker lange mouwen?

Lekker lange mouwen?

Een badjas is echt super om te dragen in de ochtend, na het douchen of als je gewoon even wat extra warmte nodig hebt. Toch voldoet een klassiek badjas ontwerp niet in elke situatie. Soms wil ik bijvoorbeeld een badjas met lekker lange mouwen. Jij ook? Goed nieuws! Die verkopen we bij Badjasparadijs.

Voordelen van lange mouwen

Wanneer is een badjas met lange mouwen wat je nodig hebt? Waarschijnlijk vooral als het koud begint te worden. Zo in de nazomer valt dat nog wel mee, maar als de late herfst en winter straks begint, dan is het echt lekker om je armen en misschien zelfs je handen helemaal in je mouwen te kunnen verstoppen. Zo blijf je extra warm en die zachte stof voelt ook gewoon heel prettig aan, haha.

Werk je vaak in je badjas achter de computer, of doe je iets anders aan een bureau? Dan zijn lange badjasmouwen ook een voordeel. Een badjas met kortere mouwen bedekt je polsen niet en als je polsen de hele tijd op een koude tafel liggen, dan krijg je heel snel ook koude handen. Met een badjas met extra lange mouwen heb je daar geen last van. Dan blijven je polsen en handen lekker warm.

Mooie badjassen met lange mouwen
  1. D-Robe badjas met capuchon - groen (witte bedrukking)
    D-Robe badjas met capuchon - groen (witte bedrukking)
    Normale prijs € 149,95 Speciale prijs € 99,90
  2. D-Robe badjas met capuchon - panter - groen
    Limited edition
    D-Robe badjas met capuchon - panter - groen
    Normale prijs € 169,95 Speciale prijs € 99,90
  3. D-Robe badjas met capuchon - panter
    Limited edition
    D-Robe badjas met capuchon - panter
    Normale prijs € 169,95 Speciale prijs € 99,90
  4. D-Robe badjas met capuchon - army
    D-Robe badjas met capuchon - army
    Normale prijs € 169,95 Speciale prijs € 99,90
  5. D-Robe badjas met capuchon - panter roze
    Limited edition
    D-Robe badjas met capuchon - panter roze
    Normale prijs € 169,95 Speciale prijs € 99,90
  6. D-Robe badjas met capuchon - groen
    D-Robe badjas met capuchon - groen
    Normale prijs € 149,95 Speciale prijs € 99,90

6 producten(en)

Leuke panterprint badjas

De reden dat ik op het idee kwam voor deze blog is onze fleece panterprint badjas van Badrock . Ik zat naar de foto’s daarvan te kijken en vroeg me af hoe het kwam dat deze badjas er zo super comfortabel uitzag. Ik denk dat dat eraan ligt dat de mouwen van de badjas tot over de polsen van het model komen – zeker op de foto’s waar ze aan het lezen is. Het is een badjas waar je je echt lekker in kunt verstoppen.

De mouwen zijn trouwens niet het enige wat deze badjas zo fijn maakt. Sowieso is een badjas van fleece altijd heel prettig om te dragen. Fleece is warm en heerlijk zacht. Zeker in de winter is het echt een aanrader. Ik zeg nu trouwens wel dat fleece altijd prettig is, maar in de sauna kun je het beter niet dragen. Het neemt niet goed water op. Daarom kun je op dat moment beter een badjas van katoen gebruiken.

Gave badjassen van D-Robe

Over badjassen van katoen gesproken: een van onze nieuwste merken is D-Robe. Dit merk maakt echt hippe badjassen , met mooie kleuren, een gave print van het logo erop en een lekker grote capuchon. Passen ze ook goed in deze blog? Jazeker, want de badjassen van D-Robe hebben niet alleen lekker lange mouwen, maar de mouwen zijn ook nog eens wat smaller dan bij veel andere badjassen.

Smalle mouwen kunnen een voordeel en een nadeel zijn. Een voordeel is dat er minder wind onderdoor kan komen en ze daarom wat warmer zijn. Ook zien smallere mouwen er modieus uit. De badjas lijkt hierdoor wat meer op een normale jas of een vest. Een nadeel? De badjas past misschien niet over al je andere kleding heen. Als je een pyjama met wijde mouwen wilt dragen en daaroverheen een badjas, dan is D-Robe misschien niet ideaal voor jou.

Lange mouwen makkelijk oprollen: Crazy Comfort badjassen
  1. Unisex badjas kokosnoot - crazy comfort
    Unisex badjas kokosnoot - crazy comfort
    € 79,50
  2. crazy comfort badjas -Unisex badjas retro
    Unisex badjas retro - crazy comfort
    € 79,50
  3. Unisex badjas panter - crazy comfort badjassen
    Unisex badjas panter - crazy comfort
    € 79,50
  4. Unisex badjas toekan - ecologisch katoen
    Unisex badjas toekan - crazy comfort
    € 79,50

Lange mouwen oprollen

Langere mouwen hebben dus als voordeel dat ze lekker warm zijn, maar ze hebben niet alleen maar voordelen. Zeker met lange, wijde mouwen heb je bijvoorbeeld al snel het probleem dat je mouw in eten of drinken terechtkomt als je niet goed oppast. Badjasstoffen zijn vaak niet ideaal om de mouwen bij op te rollen, omdat ze juist zacht en dik zijn. Eén van onze merken heeft hier echter een oplossing voor.

En dat merk is Crazy Comfort. Crazy Comfort maakt badjassen met superleuke patroontjes en opvallende kleuren, waarbij ze ook nadenken over het draagcomfort. In de mouwen van Crazy Comfort badjassen zitten lusjes, die je kunt gebruiken om je opgerolde mouwen mee vast te maken. Hierdoor kun je lange mouwen gebruiken voor de warmte, maar je mouwen goed oprollen als je bijvoorbeeld de afwas wilt gaan doen.

Voordelen van kortere mouwen

Zijn er ook voordelen te verzinnen voor badjassen met korte mouwen? Zeker weten! Het meest overduidelijke voordeel is natuurlijk dat ze luchtiger zijn. Ik ben zelf een beetje en koukleum en houd dus wel van lange, warme badjassen, maar smaken verschillen. Het weer verschilt ook. In de zomer is een badjas met kortere mouwen juist ideaal!

Ook kun je kortere mouwen qua look gewoon leuk vinden. We hebben een aantal badjassen in huis met driekwartmouwen. Die hebben in mijn ogen al snel iets speels of romantisch, afhankelijk van de kleur en het ontwerp van de badjas. Zeker geen slechte keuze dus!

Satijnen badjassen met korte mouwen
  1. Satijnen kimono pantermotief
    Satijnen kimono pantermotief - dames
    € 32,95
  2. Kimono satijn – 5 kleuren
    Kimono satijn – 5 kleuren
    € 32,95
  3. Satijnen kimono dames – licht roze
    Satijnen kimono dames – licht roze
    € 32,95
  4. Satijnen kimono dames – champagne kleur
    Satijnen kimono dames – champagne kleur
    € 32,95
  5. Satijnen badjas kimono met borduring
    Satijnen badjas kimono met borduring
    € 39,90
  6. satijnen kimono dames wit
    Satijnen kimono dames – wit
    € 32,95

6 producten(en)

Badjassen met korte mouwen

Als ik denk aan badjassen met korte mouwen, dan denk ik al snel aan onze selectie van satijnen kimono’s voor dames van het merk Satin Luxury . Een aantal van deze ontwerpen hebben driekwartmouwen. Dit zie je bijvoorbeeld bij de korte satijnen kimono’s met ruffles. Deze hebben echt een mooi, vrouwelijk en elegant ontwerp. Doordat ze kort zijn en gemaakt van dun satijn, zijn ze ideaal voor dames die het snel warm hebben.

Maar ook de andere ontwerpen van Satin Luxury hebben korte mouwen, zoals de lange badjas met kraanvogels. Deze heeft een hemelsblauwe achtergrond met roze-witte kraanvogels erop als motief. Houd je van dat soort exotische tekeningen? Dan is de baksteenrode badjas met witte tijgers ook zeker de moeite waard om even te bekijken!

Groetjes!

SAS