Nieuw op onze site: OUTLET

Nieuw op onze site: OUTLET

Als jij een nieuwe badjas wilt kopen zonder de hoofdprijs te betalen, dan hebben we bij Badjasparadijs nu de ideale oplossing. We hebben namelijk tegenwoordig een OUTLET op onze website. Wat houdt dat precies in? En welke badjassen vind je hier? Daarover gaat deze blog.

Waarom een outlet?

Een outlet is de perfecte oplossing voor een aantal problemen. Als webwinkel moeten we een flinke voorraad in huis halen en kunnen we ook onze voorraad niet eindeloos blijven aanvullen. Dat betekent dat sommige badjassen na een tijdje uit het assortiment verdwijnen, maar we misschien nog wel een aantal exemplaren in het magazijn hebben liggen in maten die minder vaak gekocht worden. Deze kunnen we dan in de outlet leggen met korting. Voor ons dus een goede manier om op te ruimen, haha.

Voor jou is dat natuurlijk ook een voordeel, want het betekent dat een heleboel mooie badjassen voor veel minder geld te krijgen zijn! Alle artikelen in onze outlet zijn te koop voor 25 euro, zelfs als de badjas oorspronkelijk veel meer kostte. Natuurlijk moet je een beetje geluk hebben dat de outlet-artikelen nog in jouw maat te koop zijn, of in de kleur die je graag wil, maar het is een goede manier om aan een mooie nieuwe badjas te komen.

Een greep uit onze badjassen outlet
  1. Funky badjas Stonewashed - oranje
    50% korting
    Funky badjas Stonewashed - oranje
    Normale prijs € 50,00 Speciale prijs € 25,00
  2. Badjas chocolade bruin - fleece
    35% korting
    Badjas chocolade bruin - fleece
    Normale prijs € 39,00 Speciale prijs € 25,00
  3. Zachte badjas van fleece - patroon rood
    60% korting
    Zachte badjas van fleece - patroon rood
    Normale prijs € 59,99 Speciale prijs € 25,00
  4. Zachte damesbadjas met rits - fleece
    Zachte damesbadjas met rits - fleece
    € 69,99
  5. Petrol damesbadjas met knopen – zacht fleece
    35% korting
    Petrol damesbadjas met knopen – zacht fleece
    Normale prijs € 39,95 Speciale prijs € 25,00
  6. Zwarte heren badjas met streepmotief - fleece
    35% korting
    Zwarte heren badjas met streepmotief - fleece
    Normale prijs € 38,50 Speciale prijs € 25,00

6 producten(en)

Welke badjassen zitten in de outlet?

Het assortiment van onze outlet verandert natuurlijk regelmatig. Badjassen die we niet meer in huis hebben, worden eruit gehaald en er komen ook vaak genoeg nieuwe badjassen bij die uit het normale assortiment gehaald worden. Dat betekent dat je je ook steeds nieuwe badjassen met flinke korting kunt krijgen. Mocht je dus een klein budget hebben, maar wel een mooie badjas willen, houd het in de gaten!

Ik kan wel wat vertellen over de badjassen die we op dit moment in het assortiment hebben, terwijl ik dit schrijf. Als je op zoek bent naar de grootste korting, dan moet je kiezen voor de badjassen van Cawö . We hebben twee hele mooie damesbadjassen van Cawö, die allebei met wel 80% korting verkocht worden! Beide worden niet meer in elke mogelijke maat verkocht, maar het is ook niet zo erg om een badjas te hebben die een maatje groter is, als je deze graag wilt hebben!

Voordelen van een grotere maat

Om nog even extra reclame te maken voor onze badjassen die misschien niet helemaal jouw maat zijn: het kan zelfs voordelen hebben om een te grote badjas te kopen, haha. Als je een kinderbadjas koopt, dan is het altijd een goed idee om een badjas op de groei te kopen – zeker als je een mooie in de outlet ziet. Zo heb je een super mooie badjas voor weinig geld en die kleine die groeit daar vanzelf wel in.

Maar ook als volwassene kan een grotere badjas heel fijn zijn, zeker als je het snel koud hebt. Een badjas kun je altijd strak vastknopen, zodat hij goed om je middel zit. Als de badjas wat te groot voor je is, dan zijn de mouwen ook extra lang, waardoor je je handen erin kunt verstoppen tegen de kou. Neem je een hele zachte badjas , bijvoorbeeld een badjas van fleece , dan heb je ook gewoon extra veel zachte stof om tegen je huid aan te voelen. Dat is op zich al een voordeel, haha.

Outlet badjas borduren

De badjassen in onze outlet zijn nog steeds onderdeel van ons normale assortiment. Dat betekent dat veel van de éénkleurige badjassen in de outlet ook met borduring te verkrijgen zijn. Zo heb je niet alleen een badjas voor een gunstige prijs, maar ook nog eens een badjas met jouw naam of een andere tekst erop. De keuze in kleur en maat is hierbij natuurlijk wat kleiner dan in ons normale assortiment, maar de borduring kun je nog steeds helemaal op je eigen voorkeuren aanpassen.

Zo hebben we bijvoorbeeld vijf verschillende lettertypes om uit te kiezen, van dikke, sportieve letters tot elegante kalligrafie. Deze lettertypes kun je natuurlijk ook in een heleboel verschillende kleuren krijgen. Terwijl ik dit schrijf is de chocoladebruine fleece badjas te krijgen in onze outlet. Die krijgt meteen een hele andere look als je daar met gouden, witte of groene letters op schrijft! Kijk maar eens wat jij mooi vindt.

Variatie

Ik kan niet elke badjas in onze outlet beschrijven, vooral dus omdat het assortiment regelmatig zal veranderen. Wat ik wel kan beloven, is dat er altijd veel verschillende stijlen en soorten badjassen te vinden gaan zijn. We hebben bijvoorbeeld badjassen van fleece en van katoen in de outlet. Op dit moment is er zelfs een badjas van bamboekatoen en microvezel te krijgen! Zo kun je altijd de perfecte badjas voor elke gelegenheid vinden.

We hebben damesbadjassen, herenbadjassen en kinderbadjassen in de outlet liggen, zowel van onze huismerken als ook van andere luxe badjasmerken. Zo zie ik in één oogopslag bijvoorbeeld al VanDyck, Vossen, Pastunette , Funky Badjas , Badrock , Cawö en nog veel meer merken langskomen. Al deze merken hebben een kenmerkende stijl. Vossen heeft bijvoorbeeld elegante herenbadjassen, Funky Badjas heeft vaak een grappig thema… wat je ook zoekt, het is in onze outlet te vinden!

Ben je dus op zoek naar een nieuwe badjas, maar wil je niet de hoofdprijs betalen? Dan is het zeker de moeite waard om onze outlet te bekijken. Wie weet zit er wel precies de badjas tussen die jij in je kast wilt hebben!

Groetjes!

SAS