Panterprint in verschillende kleuren

Panterprint in verschillende kleuren

Ik heb al wel vaker een blog geschreven over badjassen met panterprint, maar ik kan erover blijven schrijven! Het is een hele populaire print en tegelijkertijd volgens mij een print waar veel mensen wel een mening over hebben. Sommige mensen willen alles met panterprint, terwijl anderen er juist helemaal geen fan van zijn. Wij hebben in ieder geval panterprint in verschillende kleuren op allerlei badjassen.

Nieuwe damesbadjas

Eerst maar eens even de badjas die me op het idee bracht om deze blog te schrijven: onze nieuwe damesbadjassen met panterprint in verschillende kleuren. Deze badjas is gemaakt van wat dunner fleece dan sommige andere badjassen en is dus een soort tussenjas onder de badjassen. Hij heeft een sjaalkraag en ziet er daardoor elegant uit. De print is natuurlijk panter, net als bij alle badjassen in deze blog, haha.

Hij is te koop in verschillende kleuren, maar welke kleuren? Grappig genoeg niet in het bruin-zwart! We hebben deze fancy damesbadjas in het lichtgrijs, donkergrijs en olijfgroen. Het is dus niet echt een typische panterprint badjas, maar de luipaardvlekken geven de badjas wat extra structuur en zien er gewoon charmant uit. Maar als je luipaardvlekken wilt in natuurlijke kleuren, dan hebben we die natuurlijk ook!

Panterprint badjassen voor dames
  1. Dierenprint badjas dames - turquoise - fleece
    Dierenprint badjas dames - turquoise - fleece
    € 69,99
  2. D-Robe badjas met capuchon - panter - groen
    Limited edition
    D-Robe badjas met capuchon - panter - groen
    Normale prijs € 169,95 Speciale prijs € 99,90
  3. D-Robe badjas met capuchon - panter
    Limited edition
    D-Robe badjas met capuchon - panter
    Normale prijs € 169,95 Speciale prijs € 99,90
  4. D-Robe badjas met capuchon - panter roze
    Limited edition
    D-Robe badjas met capuchon - panter roze
    Normale prijs € 169,95 Speciale prijs € 99,90
  5. Draagbare deken met capuchon en mouwen – extra lang - dierenprints
    TIP
    Draagbare deken met capuchon en mouwen – extra lang - dierenprints
    € 49,00
  6. Rits damesbadjas panterprint
    Rits damesbadjas panterprint
    € 69,99

6 producten(en)

Bruine panterprints

Als je denkt aan panterprint, dan zal de kleur bruin waarschijnlijk als eerste in je opkomen. Zo zien luipaarden er immers in het wild uit. Natuurlijk hebben we dan ook een hele berg badjassen in deze kleuren! Bruine luipaardprints kom je tegen tussen onze damesbadjassen, herenbadjassen en kinderbadjassen . Het is gewoon een super populaire print!

Voor dames hebben we een aantal fleece badjassen die lekker warm en zacht zijn. Sommige zijn helemaal bedekt met panterprint, andere badjassen hebben kleine stukjes panterprint en zijn verder zwart. Dat is bijvoorbeeld zo bij de damesbadjassen met rits van Badrock . Maar er zijn ook satijnen badjassen met panterprint. Deze zijn te koop in een model voor heren en een model voor dames. Iedereen kan er bad ass uitzien!

Panterprint voor kids

Als ik zeg iedereen, dan bedoel ik ook iedereen. We hebben namelijk ook superleuke panterprint badjassen voor kinderen! Naast de traditionele bruine panterprint hebben we voor kids ook een paar roze en rode panterprint badjassen. Sommige hiervan zijn nog extra schattig gemaakt. Zo is er bijvoorbeeld een badjas met roze/rode panterstippen en twee steekzakken in de vorm van panterhoofdjes. Hoe cute is dat?

Iets anders waar ik elke keer helemaal van smelt zijn onze badjassen met oortjes op de capuchon. Kinderen in een zachte badjas zijn sowieso al een soort levende teddyberen, maar met van die kleine dierenoortjes op de capuchon zijn ze al helemaal om op te eten! (Dit is metaforisch, eet geen kinderen! Haha). Nee maar ik vind onze kinderbadjassen met panterprint echt heel leuk. Kun je het merken?

Kinderbadjassen met panterprint
  1. Kinderbadjas panter - fleece
    Kado TIP!
    Kinderbadjas panter - fleece
    € 29,95
  2. Fleece kinderbadjas panter zwart wit
    Fleece kinderbadjas panter zwart wit
    € 29,95
  3. Kinderbadjas knopen panter print
    Kinderbadjas knopen panter print
    € 22,95

Satijnen badjassen met panterprint

Voor dames en heren hebben we niet alleen leuke fleece badjassen met panterprint, maar ook een heel mooi ontwerp van satijn. Dit is een wat korter model, zowel voor vrouwen als voor mannen. Heerlijk om in de zomer te dragen, of gewoon als je je mooie benen wilt showen. Satijn is een prachtige stof – het lijkt op zijde, maar is een stuk betaalbaarder! Het heeft een mooie glans en valt geweldig om je lichaam. Een korte satijnen badjas brengt je figuur prachtig naar voren.

Ik vind satijn ook altijd wel een sexy uitstraling hebben, zeker voor een badjas, omdat het zo’n dunne stof is. Als je dus je partner nog een keer wilt verrassen met een leuke outfit, dan is lingerie onder een satijnen badjas zeker een aanrader! Dat geldt trouwens niet alleen voor dames. Een man in een satijnen badjas ziet er ook hartstikke goed uit.

Kinderbadjassen met panterprint
  1. Satijnen kamerjas pantermotief
    Satijnen kamerjas pantermotief - heren
    € 44,95
  2. Satijnen kimono pantermotief
    Satijnen kimono pantermotief - dames
    € 32,95

Oversized hoodies

Ben je helemaal niet op zoek naar iets dat er sexy uitziet? Dan heb ik het ideale product voor jou! Een extra lange oversized hoodie van fleece en sherpa! Deze superlange fleecedekens met mouwen bedekken je van top tot teen en zijn super wijd. Daarin ziet niemand je figuur, haha. En deze geweldige draagbare dekens zijn natuurlijk ook te krijgen in panterprint.

Zo’n draagbare fleecedeken is natuurlijk niet alleen maar geschikt voor momenten dat je geen zin hebt om je lichaam aan mensen te laten zien. Ze zijn vooral gewoon heerlijk warm. Ik hoop dat de winter nog even op zich laat wachten, maar als hij eraan komt, weet ik wel wat ik aantrek! Fleece is al warm en met een sherpa-voering erbij krijg je het in deze oversized truien helemaal nooit meer koud!

Fleecedekens met mouwen, capuchon én panterprint!
  1. Draagbare deken met capuchon en mouwen – extra lang - dierenprints
    TIP
    Draagbare deken met capuchon en mouwen – extra lang - dierenprints
    € 49,00

Andere dierenprints

Panterprint is super populair, maar niet de enige optie als je op zoek bent naar een badjas of ochtendjas met een dierenprint. We hebben bijvoorbeeld een superleuke uniseks badjas voor volwassenen met een koeienprint erop, met de naam ‘ik hou van Holland’. Ook zebraprint kom je veel tegen, vooral bij de damesbadjassen. Soms is dit echt hard zwart-wit, maar vaak worden zebrastrepen in zachtere kleuren, zoals tinten grijs, ook gebruikt voor een wat relaxtere uitstraling.

Voor kinderen hebben we superveel badjassen met verschillende dierenthema’s. Als je fan bent van grote katten, kun je naast panterprint ook nog kiezen voor een badjas met tijgerstrepen. Ik had het eerder al over badjassen met versierde capuchons? Nou, we hebben nog veel meer badjassen met oortjes. Mijn persoonlijke favorieten zijn de unicorn-badjassen, want die zijn ook nog eens super kleurrijk!

Groetjes!

SAS