Patroontjes zijn helemaal hip!

Patroontjes zijn helemaal hip!

Als liefhebber van vrolijke kleuren en opvallende patroontjes is de zomer altijd mijn favoriete modeseizoen. In de winter liggen winkels vaak vol met donkere en aardse kleuren, maar in de zomer komen de pastelkleuren weer naar buiten. Dit jaar is de mode nog meer mijn stijl, want patroontjes zijn helemaal hip. Goede reden om een blog te schrijven over onze leukste badjassen met patroontjes.

Schattige teddyberen

Een van de eerste badjassen die je tegenkomt in onze catalogus is onze badjas met teddyberen. Deze is meteen ook heel geschikt voor de zomer, want hij is lekker dun. De berenbadjas is gemaakt van katoen en is daarom ideaal om te dragen op een vochtige huid, bijvoorbeeld na het douchen. Door de capuchon hoef je ook niet meer na te denken over je natte haar – dat droog je met hetzelfde gemak af, haha.

De teddyberenbadjas heeft een ander ontwerp dan de meeste andere badjassen, in de zin dat hij geen overslag heeft. Je knoopt de twee zijdes in het midden aan elkaar. Daardoor is deze badjas vooral geschikt om over een pyjama heen te dragen, of om bijvoorbeeld over je zwemkleding aan te trekken. Zo’n peek-a-boo ontwerp kan natuurlijk ook een leuke combi zijn met lingerie!

Badjassen met beren
  1. Draagbare deken met capuchon & mouwen – EXTRA lang
    Draagbare deken met capuchon & mouwen – EXTRA lang
    € 49,00
  2. Sloffen Smiley
    Cadeau TIP!
    Sloffen Smiley
    Normale prijs € 29,95 Speciale prijs € 24,95
  3. Dames ochtendjas beren – met capuchon - dun katoen
    50% korting
    Dames ochtendjas beren – met capuchon - dun katoen
    Normale prijs € 39,95 Speciale prijs € 19,95
  4. Meisjes kinderbadjas hartjes met capuchon
    Meisjes kinderbadjas hartjes met capuchon
    € 22,95

Zomerkleuren, winters design

Goed, de volgende ochtendjas die ik wil noemen past misschien qua ontwerp niet helemaal bij het seizoen… De draagbare fleecedekens met mouwen in ons assortiment zijn namelijk heerlijk warm om in de winter te dragen, maar in de zomer zijn ze wel heel heftig, haha. Maar qua kleuren kan ik het tie-dye model ook niet weglaten uit deze blog. Natuurlijk is er niets mis mee om hem nu vast te kopen, zodat je hem hebt als het buiten kouder wordt!

Wat maakt dit kledingstuk voor de winter dan toch zo zomers? Het patroon van de fleecedeken bestaat uit super felle kleuren: roze, paars, lichtblauw, mintgroen en geel. Bijna de hele regenboog zit erin verstopt! Dus ja, het is geen luchtig bloesje, waar je bij 25+ graden misschien meer zin in hebt, maar het vrolijke patroontje straalt wel een zomerse vrolijkheid uit! Dat is toch een heerlijk gevoel om tot in de winter vast te kunnen houden?

Zo elegant!

Goed, laten we even teruggaan naar badjassen die wel geschikt zijn voor het warme weer: onze collectie aan satijnen kimono’s . En ook hier hebben we een aantal hele mooie patroontjes in huis. Onze lange damesbadjassen van satijn zijn te krijgen in drie super elegante designs: eentje met witte tijgers, een met kraanvogels en eentje met vlinders en veren. Ze hebben alle drie een eigen kleurenschema, zodat er zeker een is die goed bij jou past!

Waarom satijn zo geschikt is voor de zomer? Dat is omdat het een dunne en luchtige stof is. In een satijnen badjas zul je het niet snel te warm krijgen, maar ben je toch helemaal bedekt. Het is het ideale kledingstuk als je ’s ochtends in de tuin of op het balkon wilt ontbijten, bijvoorbeeld. Eén van deze badjassen, de donkerrode met witte tijgers, is trouwens ook te koop in een model voor heren. Zo kunnen de mannen ook genieten van deze mooie en comfortabele badjassen!

Dunne, stijlvolle badjassen van satijn
  1. Satijnen kimono dames ruffle borduren – 4 kleuren
    Satijnen kimono dames ruffle borduren – 4 kleuren
    € 46,50
  2. satijnen kimono vogel
    Satijnen kimono vogels
    Speciale prijs € 39,95 Normale prijs € 42,95
  3. satijnen kamerjas vlinders - kimono extra lang
    Satijnen kamerjas lang - vlinders
    € 44,95
  4. Satijnen kamerjas pantermotief
    Satijnen kamerjas pantermotief - heren
    € 44,95
  5. Satijnen kimono pantermotief
    Satijnen kimono pantermotief - dames
    € 32,95
  6. Kimono satijn – 5 kleuren
    Kimono satijn – 5 kleuren
    € 32,95

6 producten(en)

Zomerse patroontjes

Als je een badjas zoekt die duidelijk een zomers patroontje heeft, dan is Crazy Comfort het merk voor jou. Vooral hun kokosnootbadjas heeft een ontzettend zomerse vibe. De kokosnoten en bananenbladeren zien er tropisch uit. Het kleurenschema van deze badjas is juist wat koeler (veel blauw en wit), waardoor de felgele ceintuur en lusjes extra opvallen. Hierdoor krijgt de toch al vrolijk uitziende badjas een extra speels uiterlijk.

Maar ook de andere badjassen van Crazy Comfort zijn geschikt voor de zomer. De toekanbadjas is net zo goed tropisch en de panter van de panterbadjas kom je ook niet snel in Europa tegen, haha. Ben jij meer fan van abstracte patronen? Dan is het retro-patroon misschien meer jouw ding. Crazy Comfort maakt super comfortabele badjassen, met katoen aan de binnenkant en polyester aan de buitenkant, zodat ze goed water absorberen en lekker zacht aanvoelen!

Vrolijke patroontjes van Crazy Comfort!
  1. Unisex badjas kokosnoot - crazy comfort
    Unisex badjas kokosnoot - crazy comfort
    € 79,50
  2. crazy comfort badjas -Unisex badjas retro
    Unisex badjas retro - crazy comfort
    € 79,50
  3. Unisex badjas panter - crazy comfort badjassen
    Unisex badjas panter - crazy comfort
    € 79,50
  4. Unisex badjas toekan - ecologisch katoen
    Unisex badjas toekan - crazy comfort
    € 79,50

Wacht wat staat daar?

Een badjas die qua kleurenpalet misschien wat minder zomers is, maar wel leuk genoeg is om hier te noemen, is de badjas met willekeurige letters van het merk Rebelle . Hoewel dit merk veel werkt met fleece, is deze badjas gemaakt van katoen en polyester, waardoor hij een stuk luchtiger is dan ochtendjassen van fleece.

Staat er ook nog echt iets op de badjas? Volgens mij niet, maar als je een beetje op en neer gaat met je ogen, in plaats van alleen maar van links naar rechts, kun je vast wel een paar grappige woorden vinden, haha. Ik ben al ‘you’ tegengekomen en ‘plan’. Ik geloof ook dat alle letters van ‘yoghurt’ erin zitten, al heb ik ze nog niet dicht genoeg bij elkaar gevonden om te zeggen dat de badjas dat woord echt spelt, haha.

Zachte kleuren

Als laatste wil ik nog een badjas noemen die misschien niet zo opvalt door het patroon zelf (het zijn gewoon strepen) maar wel door de kleuren ervan. De Kimly badjas van Endless Mae heeft een patroon van horizontale strepen in vrolijke, zachte kleuren zoals turquoise, roze, rood, oranje en lichtblauw.

Deze badjas is lekker kort (hij komt tot boven je knieën) en gemaakt van luchtig katoen. Daarmee is het dus ook een prima badjas om te dragen tijdens de zomer!

Groetjes!

SAS