Uitgelicht: mijn favoriete damesbadjassen

Uitgelicht: mijn favoriete damesbadjassen

Ik heb nu al een blog geschreven over mijn favoriete herenbadjassen, mijn favoriete kinderbadjassen en zelfs mijn favoriete uniseks-badjassen, maar het leek me toch ook wel heel leuk om te schrijven over mijn favoriete damesbadjassen - ook al krijgen die in andere blogs al veel aandacht, haha. Let’s go!

Hmm, ijs

Er zijn een paar opties die ik heel vaak noem in verschillende blogs, zoals de eenhoorn-badjas, de satijnen badjassen met print en alle schattige dierenprints. Deze keer ben ik echter juist op zoek gegaan naar badjassen die ik zelf supermooi vind, maar die eigenlijk te weinig aandacht krijgen in mijn blogs. Als eerste: de draagbare fleecedeken met mouwen met een print van ijsjes.

Waarschijnlijk ben ik nog lekker in de zomersferen, dat juist deze deken mijn aandacht trok, maar ik vind hem ook wel grappig omdat hij juist zo ironisch is. Onze draagbare dekens zijn eigenlijk gewoon supergrote en heerlijk warme truien. Ze zijn ideaal om te dragen in de winter – zeker de hoodies met een voering van sherpa. Om dan zo’n lekker warm kledingstuk te dragen met een print van ijsjes erop, dat vind ik gewoon super grappig, haha.

IJsjesprint: lekker zomers!
  1. Draagbare deken met capuchon & mouwen - ijsjes
    Draagbare deken met capuchon & mouwen - ijsjes
    € 45,00
  2. Draagbare deken met capuchon & mouwen - kind - ijsjes
    Draagbare deken met capuchon & mouwen - kind - ijsjes
    € 35,00
  3. Draagbare deken met capuchon & mouwen - klein kind - ijsjes
    Draagbare deken met capuchon & mouwen - klein kind - ijsjes
    € 32,00

Zo stijlvol

Het merk Pastunette komt regelmatig terug in mijn blogs en met recht, want bijna elk seizoen heeft Pastunette wel gave nieuwe badjassen die ik absoluut in onze catalogus wil hebben! Het model waar ik nu aandacht aan wil besteden, is de korte badjas met ruffles. Deze damesbadjas is gemaakt van fleece en te krijgen in twee kleuren: lila en rood.

De badjassen zijn qua ontwerp lekker simpel: het zijn klassieke badjassen met een ceintuursluiting. Ze komen tot net boven de knie en zijn daarmee wat korter dan de meeste andere badjassen. Wat ze echt elegant en bijzonder maakt, zijn de ruffles die helemaal vanaf de kraag naar de onderkant van de badjas doorlopen. Dit geeft deze eenvoudige badjassen meteen een super stijlvol uiterlijk en maakt ze echte eyecatchers.

Simpel maar opvallend

Soms is een kleur zo mooi, dat hij verder niets nodig heeft om op te vallen. Onze paarse badjas van het merk Badrock heeft volgens mij zo’n kleur. Het is een badjas met een simpel design. De enige afwijking van Badrocks standaard ontwerp, is de vorm van de naden bij de schouders: die lopen niet recht naar boven tot de hoek van de schouders, maar schuin omhoog richting de nek.

Deze badjas is gemaakt van velourskatoen, waardoor de diepe, rijke kleur nog veel beter uitkomt dan met badstof katoen. Velours is gemaakt op dezelfde manier als badstof, maar de buitenkant van de stof is kort geschoren. Dit maakt de stof zachter om aan te voelen en geeft hem ook een supermooie glans. Velours is een ander woord voor fluweel. Deze badjas heeft dus eenzelfde soort glans als fluweel!

Schattige print

Ik had dierenprints en de eenhoornbadjas al genoemd als badjassen die ik verder niet zou beschrijven, maar ik kan het niet laten om ten minste één super schattige print in deze blog voorbij te laten komen: de regenboogbadjas van Rebelle. Deze badjas is lichtblauw en heeft een print van wolken en regenboogjes. Hij is gemaakt van luxe fleece en gevoerd met lekker zachte teddystof. Het is dus een heerlijk warme en comfortabele badjas.

Wat ik misschien wel het leukste vind aan dit model, is dat de voering van de badjas wit is. Nu klinkt dat misschien een beetje saai, maar het past perfect in het thema van de badjas. Zo lijkt de binnenkant van de badjas één grote wolk die daar in die vrolijke lucht hangt. De teddystof helpt daarbij, om een super fluffy schapenwolk te creëren, haha.

Regenboogbadjassen!
  1. Damesbadjas regenboog met capuchon  - luxe fleece
    Damesbadjas regenboog met capuchon - luxe fleece
    € 59,99
  2. Kinderbadjas regenboog met capuchon  - luxe fleece
    Onze keuze
    Kinderbadjas regenboog met capuchon - luxe fleece
    Normale prijs € 34,99 Speciale prijs € 30,00
  3. Regenboog snuggie met capuchon – fleece poncho
    Draagbare deken met capuchon & mouwen - regenboog
    € 45,00

Rijke look voor een lage prijs

Ik had het net over paars als een kleur die maar weinig poespas nodig heeft om tot zijn recht te komen, maar de kleuren die het merk Charlie Choe gebruikt voor hun badjassen vallen zeker ook in deze categorie. Dit merk maakt badjassen die prachtig glanzen, in kleuren zoals lichtblauw, donkergrijs, oudroze, chocoladebruin en (mijn persoonlijke favoriet) koperkleur.

Nu zeg ik ‘mijn persoonlijke favoriet’ over koper, maar het ligt er wel een beetje aan wie hem draagt, haha. Als zomertype passen de blauwe, roze en grijze badjas veel beter bij mijn huidskleur, haarkleur en oogkleur. Mocht je meer een lentetype of herfsttype zijn en dus warme kleuren goed kunnen dragen, dan is koper echt een geweldige optie. Je ziet er gelijk ontzettend luxe uit, terwijl deze badjassen helemaal niet zo veel kosten, haha. De juiste kleur kan zo veel doen!

Stijlvolle badjassen van Charlie Choe
  1. Damesbadjas fleece bruin met capuchon - Charlie Choe
    Damesbadjas fleece bruin met capuchon - Charlie Choe
    € 59,99
  2. Charlie Choe badjas kind met rits - zwart/donkergrijs
    topper
    Charlie Choe badjas kind met rits - zwart/donkergrijs
    Normale prijs € 39,99 Speciale prijs € 35,00
  3. Charlie Choe badjas kind met rits - koperkleur
    Charlie Choe badjas kind met rits - koperkleur
    Normale prijs € 39,99 Speciale prijs € 35,00
  4. Damesbadjas fleece koper met capuchon - Charlie Choe
    Damesbadjas fleece koper met capuchon - Charlie Choe
    € 59,99
  5. Damesbadjas fleece oudroze met capuchon - kort
    Damesbadjas fleece oudroze met capuchon - kort
    Normale prijs € 44,99 Speciale prijs € 25,00
  6. Damesbadjas fleece blauw met capuchon - Charlie Choe
    op = op
    Damesbadjas fleece blauw met capuchon - Charlie Choe
    Normale prijs € 59,99 Speciale prijs € 45,00

6 producten(en)

Een stoere look

De laatste badjas die ik wil bespreken is van een merk dat we nog helemaal niet zo lang in het assortiment hebben: D-Robe. Dit merk focust op het maken van badjassen die er lekker stoer uitzien. Kan dat? Jazeker! De badjassen van D-Robe hebben smallere, langere mouwen en een wat grotere capuchon. Ook is de stof wat dunner dan bij veel andere badjassen. Hierdoor hebben de badjassen wat weg van een grote hoodie, in plaats van een standaard saunabadjas .

De kleuren van de badjassen helpen ook bij deze look! Een van mijn favorieten is de roze panterprint-badjas. Deze heeft een roze achtergrond met zwarte luipaard-stippen erop. Wat ik gaaf vind aan dit patroon, is dat het niet overal hetzelfde is. Aan de zijkanten zitten meer stippen, waardoor de badjas daar donkerder wordt. Hierdoor kleedt hij meteen mooi af. Zoiets verwacht je niet van een badjas, haha.

Stoere D-Robe badjassen
  1. D-Robe badjas met capuchon - groen (witte bedrukking)
    D-Robe badjas met capuchon - groen (witte bedrukking)
    Normale prijs € 149,95 Speciale prijs € 99,90
  2. D-Robe badjas met capuchon - panter - groen
    Limited edition
    D-Robe badjas met capuchon - panter - groen
    Normale prijs € 169,95 Speciale prijs € 99,90
  3. D-Robe badjas met capuchon - panter
    Limited edition
    D-Robe badjas met capuchon - panter
    Normale prijs € 169,95 Speciale prijs € 99,90
  4. D-Robe badjas met capuchon - army
    D-Robe badjas met capuchon - army
    Normale prijs € 169,95 Speciale prijs € 99,90
  5. D-Robe badjas met capuchon - panter roze
    Limited edition
    D-Robe badjas met capuchon - panter roze
    Normale prijs € 169,95 Speciale prijs € 99,90
  6. D-Robe badjas met capuchon - groen
    D-Robe badjas met capuchon - groen
    Normale prijs € 149,95 Speciale prijs € 99,90

6 producten(en)

Groetjes!

SAS