Uitgelicht: mijn favoriete kinderbadjassen

Uitgelicht: mijn favoriete kinderbadjassen

Een tijdje geleden schreef ik een blog over mijn favoriete herenbadjassen en dat was heel leuk om te doen. Vandaar dat ik deze keer wat ga schrijven over mijn favoriete kinderbadjassen uit ons assortiment. Geen zorgen, ik zal rekening houden met verschillende leeftijden en stijlen!

Let’s talk about the unicorn in the room

Iedereen die mijn blogs vaker leest, weet al wel dat ik een zwak heb voor kleurrijke en schattige kinderbadjassen . De verschillende eenhoorn-badjassen uit ons assortiment kunnen dan ook echt niet missen in een lijstje met mijn favoriete badjassen. We hebben twee verschillende ochtendjassen met eenhoorns en drie modellen draagbare fleecedekens met een eenhoorn-print! En natuurlijk zijn ze allemaal super leuk, haha.

De draagbare dekens hebben allemaal hetzelfde model: het zijn oversized hoodies waar je je lekker in kunt verstoppen. Nu in de zomer zijn ze met hun fleece en sherpa wat te warm, maar in de winter zijn ze fantastisch. De ochtendjassen met eenhoorn-print hebben ook nog een versierde capuchon waar je blij van wordt! Er zit een hoorn op, een snoetje, oogjes en bij één van de modellen zelfs oortjes die je kunt bewegen. Echt te schattig!

Eenhoornbadjassen!
  1. Unicorn damesbadjas capuchon - fleece
    Unicorn damesbadjas capuchon - fleece
    € 49,95
  2. Unicorn kinderbadjas capuchon - fleece
    Unicorn kinderbadjas capuchon - fleece
    Normale prijs € 28,50 Speciale prijs € 25,00
  3. Unicorn damesbadjas
    Unicorn damesbadjas
    € 49,95
  4. fleece badjas kind unicorn print motief
    Unicorn kinderbadjas met capuchon - fleece
    € 28,50

Andere schattige dieren

De eenhoorn-badjassen maken me elke keer weer blij omdat ze zulke vrolijke kleuren hebben, maar het zijn niet de enige badjassen met dierenthema die we in huis hebben. Zelfs niet de enige badjassen met een snoetje op de capuchon! Als je kleintje houdt van dieren, dan kun je namelijk ook nog kiezen voor een badjas met een kattengezichtje, een badjas met dino-thema en eentje met het snoetje van een vos.

Deze badjassen zijn, net als de eenhoorn-badjassen, gemaakt van fleece en daardoor vooral heel comfortabel om te dragen als het buiten koud is. De kleuren van de dierenbadjassen zijn wat rustiger (bijvoorbeeld donkergrijs of gebroken wit). Aangezien je badjassen vooral draagt op rustige momenten, kunnen zulke kleuren zeker een voordeel zijn, zelfs bij kinderkleding. Soms zijn felle kleuren gewoon niet zo nodig, haha.

Basics in felle kleuren

Kinderen groeien snel en ik kan me best voorstellen dat je als ouders zoekt naar kinderkleding van goede kwaliteit, maar ook naar betaalbare kleding. De effen badjassen van ons huismerk Badrock voldoen aan allebei. Ze hebben een aantrekkelijker prijs, gaan zeker lang genoeg mee dat je kind er rustig in en uit kan groeien en ze zien er ook nog eens heel leuk uit. Daarmee hebben ze het beste van alle werelden.

De basics van Badrock zijn te koop in een aantal felle kleuren, zoals kobaltblauw, aquablauw en fuchsia. Voor de jongste kids hebben we ook nog limegroene badjassen. Alle andere basics voor kinderen zijn te koop in de maten 80 tot 164 en zijn dus geschikt voor kinderen van nog geen jaar, maar ook voor kinderen die al aan de middelbare school begonnen zijn. Deze kinderbadjassen hebben een capuchon en zijn gemaakt van katoen.

Badrock Kids badjassen in verschillende mooie kleuren
  1. Kinderbadjas panter - fleece
    Kado TIP!
    Kinderbadjas panter - fleece
    € 29,95
  2. Tiener badjas borduren - fleece
    Tiener badjas met naam - fleece
    Normale prijs € 42,50 Speciale prijs € 39,50
  3. Fleece kinderbadjas met naam
    Fleece kinderbadjas met naam
    € 32,50
  4. Grijze kinderbadjas fleece
    Grijze kinderbadjas fleece
    € 24,95
  5. zwarte badjas tieners
    Zwarte fleece badjas tieners - capuchon badjas
    Normale prijs € 34,95 Speciale prijs € 29,00
  6. Hardroze kinderbadjas fleece
    Hardroze kinderbadjas fleece
    € 24,95

6 producten(en)

Glanzend en fancy

Zoek je een kinderbadjas die er heel fancy uitziet? Dan zijn de fleece badjassen van het merk Charlie Choe misschien wat voor jou. Deze badjassen bestaan uit een fleece dat supermooi glanst en ze hebben ook kleuren die er extra luxueus uitzien. Wat dacht je van een lichtroze badjas, een koperkleurige badjas of een donkergrijze kinderbadjas? Felle kleuren zoals die van Badrock zijn lekker speels, maar deze wat aardsere kleuren zijn juist mooi chic!

De kinderbadjassen van Charlie Choe zijn niet alleen bijzonder door de natuurlijke kleuren, maar ook vanwege het model. In plaats van een ceintuur hebben deze kinderbadjassen een rits. Dat is een groot voordeel als je kleintje graag speelt met zijn of haar badjas aan. Een badjas met ceintuur valt gemakkelijk open, of de knoop gaat wat los tijdens het spelen. Met een ritsbadjas zal dat zo snel niet gebeuren.

Kinderbadjas met kusjes

Deze badjas is al lang onderdeel van ons assortiment en is op dit moment ook nog maar in één maat te verkrijgen (geschikt voor kinderen van 5 of 6 jaar). Toch wil ik hem even noemen, want ik denk dat ik dit als zesjarig meisje echt een top badjas gevonden had. Het is een lichtblauwe badjas met ceintuur, die een patroon heeft van roze, rode en witte lippen. Als je kinderen van meisjesachtige dingen houden, dan is dit sowieso een superleuke badjas voor ze!

Net als de meeste badjassen op deze lijst is deze badjas gemaakt van fleece. Dat is een lekker warme en vooral hele zachte stof die ideaal is als je een ochtendjas zoekt om in de winter te dragen. Een badjas kan over de meeste andere kleding heen, dus het is een fijne extra laag over een pyjama. Wil je een badjas voor na het douchen of zwemmen? Dan kun je beter voor een katoenen badjas kiezen. Dat absorbeert water beter.

Lekker sportief

Volgens mij heb ik tot nu toe best wat schattige, meisjesachtige badjassen genoemd, dus ik ga afsluiten met een badjas die juist bij jongens wat populairder is: de voetbalbadjas. Dit ontwerp van het merk Playshoes is in drie kleuren te krijgen: oranje, rood en blauw. Daarmee kun je aansluiten op het team waar je fan van bent, of gewoon juichen voor Nederland.

Playshoes heeft, net als Charlie Choe, nagedacht over het probleem van knopen die langzaam losgaan tijdens het bewegen. Zeker bij een badjas met voetbalthema is dat belangrijk! Daarom hebben deze sportieve badjassen een extra knoopje aan de bovenkant, zodat ze beter dicht blijven zitten. Super handig!

Groetjes!

SAS