Waar ben jij fan van?

Waar ben jij fan van?

Heel veel mensen hebben wel iets waar ze heel erg fan van zijn. Of het nu een band is, een zanger of zangeres, een film, tv-serie, sporter, acteur… Hoe leuk zou het zijn om een badjas te hebben die past bij het ding waar jij ontzettend fan van bent? In deze blog ga ik kijken hoe je dat voor elkaar krijgt, haha. Waar ben jij fan van?

Badjas als merch

Een paar badjassen in ons assortiment zijn heel duidelijk merchandise bij bekende games of films, dus dat maakt ze alvast een lekker makkelijk begin voor deze blog, haha. We hebben bijvoorbeeld een herenbadjas van Nintendo, met een plaatje van Luigi erop. Deze heeft natuurlijk ook de kleuren die bij Luigi horen: heldergroen en donkerblauw. Op de capuchon staat een “L”

Voor de DC-fans hebben we ook een badjas van Batman. Deze is natuurlijk helemaal zwart, zoals het hoort, met het logo van Batman op de rug. De kraag en manchetten zijn afgewerkt met een geel randje in dezelfde kleur als het logo. Tussen de kinderbadjassen zit een badjas in het thema van Star Wars. Deze is zwart met wit en heeft op de rug een plaatje van een storm trooper.

Badjassen met film-, strip- en gamehelden
  1. Kinderbadjas Star Wars
    Kinderbadjas Star Wars
    € 29,95
  2. badjas luigi
    Cadeau TIP!
    Badjas Luigi - Nintendo
    Normale prijs € 59,95 Speciale prijs € 39,95

De kleur van je team

Natuurlijk kunnen we geen badjassen in huis hebben van alles waar mensen fan van zouden kunnen zijn, dan hebben we een oneindige catalogus nodig! Maar we hebben wel badjassen in allerlei verschillende kleuren. Mocht jouw ‘ding’ dus sterk geassocieerd worden met een bepaalde kleur (zoals een sportteam) dan hebben we vast wel een badjas die perfect bij je past!

Ben je een voetbal-fan? Dan lijkt de kans vrij groot dat rood en wit de kleuren van je team zijn, haha. Ajax, PSV, Feyenoord en AZ spelen allemaal in die kleuren! Rode badjassen hebben we genoeg in huis! En witte natuurlijk ook, haha. Trouwens, als je wilt juichen voor oranje, tegen de tijd dat die weer spelen, hebben we ook nog een oranje badjas met de Nederlandse vlag als ceintuur.

Voetbalbadjassen
  1. Voetbal badjas kind - oranje
    Voetbal badjas kind - oranje
    € 25,50
  2. Oranje badjas Holland
    Oranje badjas Holland
    Normale prijs € 49,95 Speciale prijs € 39,00
  3. Hartjes kinderbadjas met capuchon
    Hartjes kinderbadjas met capuchon
    € 25,50
  4. playshoes kinderbadjassen van fleece met capuchon
    Kinderbadjassen met print
    € 25,50
  5. Rode kinderbadjas met voetballen
    Rode kinderbadjas met voetballen
    € 25,50
  6. Voetbal badjas
    Voetbal badjas kind - blauw
    € 25,50

6 producten(en)

Geborduurde badjas

Om een badjas nog extra aan te laten sluiten op je favoriete team, tv-serie of muziekgroep, kun je de badjas natuurlijk ook laten borduren. Swifties kunnen bijvoorbeeld prima een ‘era’ op de borst of rug van hun badjas laten zetten. Je kunt kiezen voor een bestaande era, maar er ook een zelf verzinnen. Bathrobe-era? Comfort-era? Of iets dat goed bij jou past. Zolang het past binnen 12 of 20 tekens, kunnen wij het borduren!

Dat zeg ik nu, maar eigenlijk kunnen we veel meer borduren dan dat. Mocht je echt een specifiek logo of lange woord, of een bepaald lettertype willen dat wij niet in de aanbieding hebben, dan kun je het beste even contact met ons opnemen. In overleg is er een heleboel mogelijk! Wij laten je weten hoeveel je ontwerp gaat kosten en hoe lang het duurt voordat het af is.

Op deze badjassen kunnen we teksten borduren
  1. Badjas met borduring - katoen -  4 kleuren
    Cadeau TIP!
    Badjas met borduring - katoen - 4 kleuren
    Normale prijs € 57,50 Speciale prijs € 47,50
  2. Draagbare deken kinderen - met naam borduren
    Draagbare deken kinderen - met naam borduren
    € 42,50
  3. Sauna kimono met naam borduren – 9 kleuren
    Sauna kimono met naam borduren – 9 kleuren
    € 55,50
  4. Satijnen kimono dames ruffle borduren – 4 kleuren
    Satijnen kimono dames ruffle borduren – 4 kleuren
    € 46,50
  5. Baby badjas met naam – katoen – 5 kleuren
    incl. slabber
    Baby badjas met naam – katoen – 5 kleuren
    € 29,50
  6. Velours badjas met kroon + naam borduring
    nieuw
    Velours badjas met kroon + naam borduring
    € 79,50

6 producten(en)

Badjas in de stijl van…

Niet alle fandoms hebben felle kleuren en opvallende teksten. Als ik bijvoorbeeld denk aan series als Sherlock of Doctor Who, dan zit je qua vibes eerder in dark academia dan bij sportieve kleuren en rugnummers, haha. Zulke badjassen hebben wij ook in het assortiment! Zeker bij de herenbadjassen kom je veel donkere kleuren en elegante patronen tegen, zoals subtiele ruitjes en streepjes.

De meeste films en series hebben een stijl of look die er echt goed bij past. In ons grote assortiment kun je bijna al die stijlen wel namaken, denk ik. We hebben badjassen in alle kleuren van de regenboog en met heel veel verschillende patronen. Fan van dieren? Dan heb je geluk, want dierenbadjassen hebben wij in heel veel verschillende soorten. Kijk bijvoorbeeld bij onze fleecedekens met mouwen !

Badjassen met dierenprints
  1. Draagbare deken met capuchon en mouwen – extra lang - dierenprints
    TIP
    Draagbare deken met capuchon en mouwen – extra lang - dierenprints
    € 49,00
  2. Extra lange draagbare deken met capuchon & mouwen - animalprint
    Extra lange draagbare deken met capuchon & mouwen - animalprint
    € 45,00
  3. Roze kinderbadjas panter - fleece
    Roze kinderbadjas panter - fleece
    € 22,95
  4. Zebra damesbadjas taupe - luxe katoen
    Premium kwaliteit
    Zebra damesbadjas taupe - luxe katoen
    Normale prijs € 89,99 Speciale prijs € 89,95
  5. Draagbare deken met capuchon & mouwen - animalprint
    Lekker warm
    Draagbare deken met capuchon & mouwen - animalprint
    € 40,00
  6. Draagbare deken met capuchon & mouwen - kind - Cats & Dog
    Draagbare deken met capuchon & mouwen - kind - Cats & Dog
    € 30,00

6 producten(en)

Badjassen van tv

Er zijn best wat series en films waar badjassen in voorkomen, dus dan is het helemaal leuk om zo’n badjas zelf ook te kopen als je fan bent! Een eerste voorbeeld waar ik meteen aan denk, is de film Legally Blonde. Misschien is die al wat oud (ja, wie hou ik voor de gek, die is zeker oud!) maar hij is nog steeds heel leuk, haha. Elle Woods draagt een iconische badjas, en die is van een merk dat wij in huis hebben!

We hebben niet de exacte Aegean Apparel badjas die Elle aan heeft, maar wel twee andere superleuke damesbadjassen van dit merk. Ik weet zeker dat er meer series en films zijn waarin personages badjassen dragen. Doordat we zo’n groot assortiment hebben, hebben we vast wel een badjas die veel lijkt op de badjas uit je favo serie of film. En wie weet hebben we wel precies de juiste!

In je badjas tv kijken

Wanneer draag je je mooie nieuwe badjas dan? Nou, als je aan het kijken bent naar datgene waar je fan van bent, natuurlijk! Een badjas is het ideale kledingstuk om een nieuw seizoen van je favo serie in te bingewatchen, of om te dragen tijdens een voetbalwedstrijd op tv. Muziek luisteren en dansen in je badjas is ook altijd leuk, haha.

En hé, als je er een keer op uit gaat naar een sportwedstrijd, een conventie, de bioscoop of een optreden, dan kun je natuurlijk ook je coole thema-badjas aan. Het is een gemakkelijke manier om meteen helemaal in het juiste thema te zijn, haha.

Groetjes!

SAS