Welke zandkleurige badjassen zijn er?

Welke zandkleurige badjassen zijn er?

Als je iemand zomaar vraagt om kleuren op te noemen, dan zit de kleur ‘zand’ vast niet in dat lijstje. Toch is het een heel populaire kleur voor badjassen. Vandaag gaan we dus eens kijken naar welke zandkleurige badjassen er zijn en voor welke momenten ze het meest geschikt zijn.

Waarom een zandkleurige badjas?

Hoewel zand niet zo bekend is als kleur, is het toch een kleur die je best veel ziet in kleding. Het is namelijk een hele mooie, rustige kleur die veel mensen goed staat. De kleur zand is een warme kleur lichtbruin die een beetje naar geel toe neigt. Als je na een lange dag thuiskomt, dan hoef je met een zandkleurige badjas niet bang te zijn dat je te veel prikkels binnen krijgt. Het is een perfecte kleur om in tot rust te komen.

Weet je niet zeker of zand jou goed staat als kleur? Het is een warme kleur bruin, die dan ook heel mooi staat bij mensen die er goed uitzien in andere warme kleuren. Draag je graag rood en oranje of heb je meestal gouden sieraden in plaats van zilveren? Dan is de kans groot dat jij er perfect uitziet in een zandkleurige badjas. Staan die kleuren je minder goed? Dan kun je misschien beter een lichtblauwe of grijze badjas nemen als rustige kleur.

Zandkleurige badjassen voor dames en heren
  1. Damesbadjas teddy fleece zand met capuchon - Charlie Choe
    Damesbadjas teddy fleece zand met capuchon - Charlie Choe
    € 59,99
  2. Kimono wafel badjas zand
    nieuw
    Kimono wafel badjas zand
    € 49,95
  3. Zand badjas fleece - unisex - Relax company
    nieuw
    Zand badjas fleece - unisex
    € 37,50

Teddybadjas

Meestal als ik een blog over één aspect van een badjas schrijf, dan komt dat omdat we een nieuwe badjas in het assortiment hebben die daarbij past. Dat is nu ook weer het geval. Het hippe merk Charlie Choe heeft namelijk een prachtige nieuwe zandkleurige badjas uitgebracht, die zeker even aandacht verdiend. Deze badjas is gemaakt van superzacht fleece met een reliëfpatroontje erin dat eruit ziet als de gebreide patronen in een visserstrui. Dat maakt hem meteen heel huiselijk!

Een badjas van fleece is ideaal als ochtendjas . Als je de foto’s van deze nieuwe badjas bekijkt dan zie je al wel hoe heerlijk zacht de stof is. Hij heeft ook nog eens een lekker grote capuchon, dus je kunt de zachtheid niet alleen tegen je armen en benen aan voelen, maar ook om je nek en hoofd heen. Oh en fleece is natuurlijk ook nog lekker warm. Perfect voor de late herfst en winter!

Zandkleurige saunabadjas

Een fleece badjas zoals die van Charlie Choe is geweldig als je een fijne ochtendjas wilt, maar voor in de sauna zijn ze minder geschikt. Fleece neemt maar heel weinig water op en houdt veel warmte vast – precies wat je niet wilt in de spa. Daar is een badjas van katoen veel geschikter. Neem bijvoorbeeld onze zandkleurige saunabadjas van wafelstof! Zand is een mooie kleur voor in de sauna, omdat hij niet zo veel aandacht trekt, maar toch opvalt tussen alle witte badjassen aan de kapstok.

Een badjas van wafelstof is fijn in de sauna, omdat het niet zo pluizig is als bijvoorbeeld badstof of velourskatoen. Natuurlijk is dat een persoonlijke voorkeur, genoeg mensen zijn juist gek op pluizige badjassen in de sauna. Wat ik zelf fijn vind aan wafelstof is dat het lange tijd fris aan blijft voelen door de gladde stof. Dat is natuurlijk wel zo prettig als je de hele dag aan het zwemmen en zweten bent, haha.

Microvezel badjassen

Katoen en fleece zijn de stoffen die wij het meest in ons assortiment hebben, maar als je een mooie zandkleurige badjas zoekt, dan kun je ook nog kiezen voor een badjas die gemaakt is van een mix van microvezel en katoen. Deze badjas van ons huismerk Relax Company combineert de beste eigenschappen van beide stoffen, waardoor je een superzachte, absorberende badjas hebt die snel droogt en nog licht van gewicht is ook.

Dit maakt deze badjas eigenlijk voor ieder badjasmoment ideaal. Je kunt hem dragen als ochtendjas, omdat hij zo licht en zacht is, maar je kunt hem ook prima meenemen naar de sauna of naar het zwembad. Heb je net gedoucht? Dan is deze katoen/microvezel badjas heerlijk om direct daarna aan te trekken. Je hoeft je niet eens af te drogen met een handdoek!

Leuke zandkleurige badjassen voor kinderen
  1. Zand kinderbadjas fleece
    nieuw
    Zand kinderbadjas fleece
    € 24,95

Kinderbadjassen

Zand is een rustige kleur, waardoor hij vooral populair is bij volwassenen, maar dat betekent niet dat er geen mooie kinderbadjassen in deze kleur zijn. Als je zoon of dochter na een lange dag niet zo veel behoefte heeft een drukke kleuren (of jij je kids niet altijd in felroze of knalgeel wilt zien, haha) dan kun je kiezen voor een leuke kinderbadjas in de kleur zand. Zo heeft Relax Company bijvoorbeeld een mooie zandkleurige kinderbadjas van fleece.

Zelfs voor baby’s hebben we zandkleurige badjassen! Deze zijn van ons andere huismerk Badrock . Ze zijn te krijgen voor kinderen van 0-1 jaar en kinderen van 1-2 jaar. Zelfs de allerjongste kindjes kunnen dus al genieten van een badjas van Badjasparadijs!

Is een zandkleurige badjas wat voor jou?

We hebben dus zeker een aantal mooie zandkleurige badjassen in huis. Is een zandkleurige badjas de perfecte badjas voor jou? Het antwoord is ja als je op zoek bent naar een badjas in een rustige en warme kleur. Misschien doet zand je wel denken aan een heerlijke strandvakantie! Dan moet je zeker een van deze badjassen kopen! Zo haal je de vakantie je huis in, haha.

Overtuigd? Bestel dan direct jouw mooie nieuwe badjas en je hebt hem de volgende dag al in huis!

Groetjes!

SAS